Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Problém zaklínač

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    195

    Chci se kolegové zeptat zda nemá někdo zkušenost: ve hře zaklínač běhaji po celé obrazovce pruhy i po instal nejnovějších patchů? diky moc za pomoc.
    SW: Win7 64bit GK. HD ATI 5850,
    na wistách 32bit nebyl problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    Chci se kolegové zeptat zda nemá někdo zkušenost: ve hře zaklínač běhaji po celé obrazovce pruhy i po instal nejnovějších patchů? diky moc za pomoc.
    SW: Win7 64bit GK. HD ATI 5850,
    na wistách 32bit nebyl problém
    Mám podobný HW jako ty, ale Windows 7 Prof. 32bit, po instalaci chodí vše bez problému, ale mám tu starší , nevylepšenou edici Zaklínače. Zkusil jsme na 64-bit Vistě, a tam jsme to nerozchodil, vždy to spadlo a vypsalo Error
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    195

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Mám podobný HW jako ty, ale Windows 7 Prof. 32bit, po instalaci chodí vše bez problému, ale mám tu starší , nevylepšenou edici Zaklínače. Zkusil jsme na 64-bit Vistě, a tam jsme to nerozchodil, vždy to spadlo a vypsalo Error
    Na vistách mi to chodilo v poho a kamarád má Win 7 32 bit a žádný problém a nemá ani patch, tak nechapu čím to může byt, už jsem s toho otrávenej mladík chce hrát a né a né to rozchodit, musí to přeci chodit i na 64bit,vždyť je to snad stejné chodějí na tom snad všechny 32bit aplikace né?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    29

    mam 64 bitovy Win 7 a zaklínač běhá v pohodě. mam verzi 1.5 a sestavu P2 X4 925, Radeon 5770
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Já vám nevím, na 32bitech to rozběhám na 100%, na 64ce nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    195

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Já vám nevím, na 32bitech to rozběhám na 100%, na 64ce nic.
    já ho rozchodím na 64bit v pohodě, maká dobře, jen létají ty pruhy po celé obrazovce. Jedině ještě možná nové ovladače GK ??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    195

    Tak vyřešeno !!!!! už to šlape.
    drivery odinstalované, v nouzovém režimu odstraněny zbytky driverů pomocí [Driver Sweeperu, a poté nainstalované drivery 9.12.
    Odinstalace zaklínače, opětná instalace a patch 1.4 pro rozšířenou edici a pak patch 1.5 a paráda jede to jako víno. Díky kevin 00
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    OT: majkl, co to mas za avatar?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    OT: majkl, co to mas za avatar?
    P@pi-ho wallpaper zo súťaže
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    195

    jo jo asi jo jak teď koukám někde jsem to stáhl ani nevím kde a líbilo se mi to .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    Chci se kolegové zeptat zda nemá někdo zkušenost: ve hře zaklínač běhaji po celé obrazovce pruhy i po instal nejnovějších patchů? diky moc za pomoc.
    SW: Win7 64bit GK. HD ATI 5850,
    na wistách 32bit nebyl problém
    Co skusit aktualizovat ovladače na grafickou kartu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Citace Původně odesláno od Kubajs66 Zobrazit příspěvek
    Co skusit aktualizovat ovladače na grafickou kartu ?
    Umis vubec cist ?
    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    Tak vyřešeno !!!!! už to šlape.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    171

    [QUOTE=Salamander;349160]Umis vubec cist ?[/QUOT

    Ne neumim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Thorleif
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    30

    Ahoj, potřeboval bych poradit... Nainstaloval jsem si Zaklínače a když ho chci opatchovat ma verzi 1.4, tak mi to napíše chybu: V systému nebyla nalezena jazyková verze odpovídající verzi hry. Stáhni si prosím příslušnou lokalizaci.
    Nevíte někdo jak na to?

    Navíc, ačkoliv jsem přihlášenej jako správce mě Tages odmítne...
    Takže nemůžu spustt ani původní verzi hry...
    Naposledy upraveno uživatelem Thorleif: 04-05-2011 v 22:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Citace Původně odesláno od Thorleif Zobrazit příspěvek
    Ahoj, potřeboval bych poradit... Nainstaloval jsem si Zaklínače a když ho chci opatchovat ma verzi 1.4, tak mi to napíše chybu: V systému nebyla nalezena jazyková verze odpovídající verzi hry. Stáhni si prosím příslušnou lokalizaci.
    Nevíte někdo jak na to?
    mas CZ/EN jazykovou verzi hry a patchujes CZ/EN patchem?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. The Witcher 2: Assassins of Kings/ Zaklínač 2
    Od kolemjdoucí_oldd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 18:29
  2. Zaklínač
    Od Luryda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2008, 10:40
  3. Zaklínač v 1.3
    Od sety83 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 12:20