Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Win 7 + MCE + AVer TV DVB-T Volar X USB

pekatv (1)|4.2.2010 00:17
Deje se vam take, ze ve Win 7 se spustenym MCE se trha vysilani TV? Dobre funguje zvuk, obraz se tak co 4s na 0,2s zastavi (kousne). Deje se to pravidelne, neni to nahodny jev.

Jen doplnim, ze se jedna o uplne cistou instalaci Win 7 pouzivanou pouze jako media center (zadne dalsi aplikace, sluzby), Core 2 DUO 1,6GHz, 1,5GB RAM, 160GB HDD. V dodavanem SW k TV karte (AVerMedia) se takovy problem neprojevuje.

Diky za pomoc.

PeKa
|Mio| (1333)|4.2.2010 08:14
Nahod sestavu a nainstaluj ovladace grafiky od vyrobce, integrovane maji problem s HW akcelereci.
Galls (3)|4.2.2010 09:35
Nejspíš to asi budou opravdu ovladače grafiky. Podobnou sestavu mám už delší dobu a nic podobného jsem nepozoroval, dokonce ani na RC. Akorát jednou se mi to taky cukalo, ale problém byl v kabelu k anténě.
Gemba (1)|13.3.2011 20:38
Konečně jsem narazil na někoho se stejným problémem.V XP to chodilo normálně,ale v 7čkách se kouše obraz z DVBT.Nemůžu na to přijít.Mám sestavu Athlon X2 4000+ 2GB RAM,nVidia 9800gtx+.
Nejnovější ovladače všeho - - pomooooc - Za radu díky
AVerMedia_Czech republic (10)|21.3.2011 00:02
Dobrý den,
z uvedených informací nemůžeme přesnou příčinu odhalit a proto bych doporučil nejprve zkontrolovat, zdali máte skutečně nainstalovány nejnovější ovladače grafické a zvukové karty a především chipsetu základní desky. Stejně tak se ujistěte, že máte nejnovější ovladač k danému TV tuneru a nainstalovány veškeré dostupné aktualizace operačního systému.
Můžete vyzkoušet i nejnovější verzi obslužné aplikace AVerTV z tohoto odkazu: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Zároveň vyzkoušejte aplikaci spustit v režimu kompatibility s Win XP (příp. Vista), nebo jako administrátor.
Pokud ani jedno z uvedeného nezafunguje, kontaktujte nás se všemi potřebnými informacemi na: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]