Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Kvalitna doska??

  1. #1
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    Kto mi vie poradit od akeho vyrobcu su najkvalitnejsie dosky na osadenie procesora 4 jadro?Asus,gigabite....alebo?Poradte
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Nejkvalitnejsi desky jsou predevsim do serveru, ty jsou konstruovany na 24/7 provoz (SuperMicro, Tyan atd.)

    edit: Jinak za me Asus - ovsem vybrany kousky a ne naky osekany mATX osazeny tema nejlevnejsima Realtekama
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Spíš než výrobce bych řešil konkrétní model. Každý výrobce vyrábí několik řad - desky za cca litr které jsou ořezané kde se dá, vhodné třeba do kancl mašiny, pak nějakou střední třídu která uspokojí 95 % lidí a nakonec high-end. Takže záleží co si vybereš a hlavně co s PC chceš dělat. Jestli pro běžné použití, tak je to asi jedno. Jestli extrémní taktování - voda, dusík tak musíš sáhnout hluboko do kapsy, ale to asi nebude tvůj případ, že? Takoví lidé se většiou v HW orientují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Nejkvalitnejsi desky jsou predevsim do serveru, ty jsou konstruovany na 24/7 provoz (SuperMicro, Tyan atd.)

    edit: Jinak za me Asus - ovsem vybrany kousky a ne naky osekany mATX osazeny tema nejlevnejsima Realtekama

    mozes byt konkretnejsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Spíš než výrobce bych řešil konkrétní model. Každý výrobce vyrábí několik řad - desky za cca litr které jsou ořezané kde se dá, vhodné třeba do kancl mašiny, pak nějakou střední třídu která uspokojí 95 % lidí a nakonec high-end. Takže záleží co si vybereš a hlavně co s PC chceš dělat. Jestli pro běžné použití, tak je to asi jedno. Jestli extrémní taktování - voda, dusík tak musíš sáhnout hluboko do kapsy, ale to asi nebude tvůj případ, že? Takoví lidé se většiou v HW orientují.

    tu strednu cestu:-)....daj nejaku konkretnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od kamikadzejj Zobrazit příspěvek
    mozes byt konkretnejsi?
    Zacal bych s tim u tebe Tezko ti nekdo poradi kdyz ani nehodis do placu na co to chces, o platforme nemluve...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Zacal bych s tim u tebe Tezko ti nekdo poradi kdyz ani nehodis do placu na co to chces, o platforme nemluve...

    na bezne domace pouzitie....na hry internet a tak
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A prozradíš nám konečně, jestli to má být pro Intel nebo AMD? ATX /uATX?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ILJUSIN
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    241

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    A prozradíš nám konečně, jestli to má být pro Intel nebo AMD? ATX /uATX?
    Je to v sekci AMD takže chce určitě Intel
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od ILJUSIN Zobrazit příspěvek
    Je to v sekci AMD takže chce určitě Intel
    To je sice hezké, ale autor má asi problém s pochopením psaného textu, už dvakrát jsme se ho ptali na platformu a nebyl schopný se vyjádřit. Navíc ani nevíme jestli to má být úplně nová sestava, nebo už třeba něco doma má (paměti - DDR2 nebo DDR3??) atd. A to, že je to v nějaké sekci nic neznamená, takových expertů co by narvali Phenoma do socketu 775 a naopak jsem už pár viděl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    A prozradíš nám konečně, jestli to má být pro Intel nebo AMD? ATX /uATX?
    asi amd...ked som v tomto fore...hmm
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    [QUOTE=johny__g;345350]To je sice hezké, ale autor má asi problém s pochopením psaného textu, už dvakrát jsme se ho ptali na platformu a nebyl schopný se vyjádřit. Navíc ani nevíme jestli to má být úplně nová sestava, nebo už třeba něco doma má (paměti - DDR2 nebo DDR3??) atd. A to, že je to v nějaké sekci nic neznamená, takových expertů co by narvali Phenoma do socketu 775 a naopak jsem už pár viděl.[/QUO


    dakujem za komentar,ale dilino este nie som:-).....jasne ze amd a jasne ze atx....sak som pisal zrozumitelne ze na hry internet proste domace pouzitie....mam ddr 2 800 mhz,athlon 64 x2 6000+ a dosku M2V od asusu:-)babo rad
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od kamikadzejj Zobrazit příspěvek
    asi amd...ked som v tomto fore...hmm
    Takto ti tu ťažko niekto poradí ...
    Chceš kupovať iba dosku? V tom prípade nás bude zaujímať, minimálne aké cpu a pamäte máš ..
    Alebo chceš kúpiť celú zostavu a výber začínaš doskou ?

    V každom prípade sa kvalita vybranej dosky bude tak trochu odvíjať aj od ceny, ktorú si ochotný vysoliť
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Takto ti tu ťažko niekto poradí ...
    Chceš kupovať iba dosku? V tom prípade nás bude zaujímať, minimálne aké cpu a pamäte máš ..
    Alebo chceš kúpiť celú zostavu a výber začínaš doskou ?

    V každom prípade sa kvalita vybranej dosky bude tak trochu odvíjať aj od ceny, ktorú si ochotný vysoliť

    cena nerozhoduje....kvalita ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Takže paměti chceš použít stávající DDR2?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket 1156/1366: Doska pre I5 760
    Od sajo v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 12:49
  2. Asi vadna doska
    Od KEOSAN v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-02-2010, 11:32
  3. Kvalitna grafika do HTPC
    Od vivid.sk v sekci Grafické karty
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 04-11-2009, 14:12
  4. doska,cpu,ram
    Od sety83 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 17-07-2007, 16:38