Problémy s PC
Potřeboval bych poradit.Chtěl jsem si upgradovat pc a tak jsem si koupil novej procesor (AMD Athlon X2 7550 (2.5GHz, 2MB, socket AM2+, 95W) TRAY) ten byl bez problému.Jako další měla přijít grafická karta (PowerColor ATI Radeon PCS HD 4850 1GB DDR3, DVI, HDMI, PCIE2.0) a zdroj (Seasonic (energy knight) SS-400ET 4) a RAMka (1GB DDR2 800MHz PC6400 CL5 Zeppelin).Zdroj sem myslím bez problému zapojil a pak jsem odinstaloval starou grafickou kartu a vložil tu novou a taky ramku.Nainstaloval jsem ovladače karty a vše se zdálo být v pořádku ,ale pak jsem zjistil že mi nejdou hry..nějaké se buď vůbec nezapnuly a nebo chvíly běželi a pak spadli ,taky mi nejdou otevřít soubory (v raru) a instalace které jsem si stahnul z internetu.Píše to nějakou chybu paměti a něco že se to nemůže extrahovat.Pak jsem skusil nainstalovat Win 7 ale po restartu v instalaci se objevila chyba a musel jsem instalaci přerušit.Zkoušel jsem i jinou verzi Win 7 ale ta se ani nenačetla.Tak jsem zase nainstaloval xp a skusil jsem všechno vyměnit zpátky ,ale problémy přetrvávají pořád.A když zapnu pc tak se mi v BIOSu ukaže jestli chci spustit předešlí OS (xp) nebo pokračovat v instalaci.To je tak vše možná že jsou tady ještě nejaké problémy na které jsi nemůžu vzpomenout předem díky.
Základní deska: M2A-VM SERIES
HDD: WD Caviar 160GB SATA300
Základní deska: M2A-VM SERIES
HDD: WD Caviar 160GB SATA300
To uz jsi mohl vymenit i desku :)
Vypada to na vadnou RAM. Nech bezet par hodin (nejlepe pres noc) GoldMemory a uvidime.
Odebral si ovladace GK jak? DriveSweeperem?
Vypada to na vadnou RAM. Nech bezet par hodin (nejlepe pres noc) GoldMemory a uvidime.
Odebral si ovladace GK jak? DriveSweeperem?