Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Nový comp

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Dobrý den,
    sháním dobrý počítač- hlavně na hry a chtěl bych ho sehnat co nejlepší za co nejnižší cenu.
    Nejlépe od 9000-10000Kč. Poradíte mi prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    1. Máš to ve špatné rubrice
    2. Za 10000bez OS?
    3? Co preferuješ AMD či Intel?
    4?KArtu máš, nebo chceš Nvidia, že je to v rubrice Nvidia?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od smrdis12345 Zobrazit příspěvek
    Nejlépe od 9000-10000Kč. Poradíte mi prosím?
    Od 9 - 10k to může být klidně i za 50 litrů. Nebo jsi myslel do 10k? V tom má být i monitor a periferie? Jestli už monitor máš, napiš jaký.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Jo stačí bez os
    intel nebo amd to je mi jedno
    grafika - zadši bych nvidia
    Bez monitoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Tak pokud chceš PC do 10ti tisíc, tak na hry rozhodně nebude.Sestava co jsem sestavil, je už na hry celkem vhodná, ale cena se blíží 13ti tisíců. Pokud by jsi trval na ceně, můžu ti poslat návrh ještě levnějšího PC, ale to už bude tak na multimédia a internet.

    Můj návrh :
    Operační paměť KINGSTON 2GB KIT DDR3 1333MHz CL9


    Procesor AMD Phenom II X2 550 Black Edition


    Chladič processoru ARCTIC Freezer 7 Rev.2


    Počítačová skříň CoolerMaster Elite 330 černá


    Základní deska GIGABYTE MA770T-UD3P


    DVD vypalovačka LG GH22NS černá


    Grafická karta MSI N250GTS-2D512


    Pevný disk SEAGATE Barracuda 500GB


    Počítačový zdroj SEASONIC SS-500ET-T3, OEM

    Celková cena je 12 800Kč, sestavováno v Alza. Toto PC by jsi mohl v budoucnu snadno rozšířit, dalším diskem či Operační pamětí, je to vhodný krok do budoucna, i proto jsem započítal 500W zdroj, aby jsi při upgradu nemusel kupovat jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Sestave z Alfy. Ořezané na kost ale skoro do 10k.

    Edit: vyměněn procesor, 200,- příplatek za 3jádro.
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 06-02-2010 v 12:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Návrh sestavy - AMD Athlon II X3 425, Gigabyte GA-MA770T-UD3P, 4 GB RAM Kingston, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, MSI R4770 Cyclone 512MB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 500GB HD502HJ, Seasonic SS-400ET 400W

    @VLAN - procesor Phenom II 550 BE má akorát tak potenciál v OC, jinak nic moc. HDD Seagate bych moc nedoporučil, radši osvědčený a Samsung a 500 W zdroj je zbytečně neddimenzovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Návrh sestavy - AMD Athlon II X3 425, Gigabyte GA-MA770T-UD3P, 4 GB RAM Kingston, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, MSI R4770 Cyclone 512MB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 500GB HD502HJ, Seasonic SS-400ET 400W

    @VLAN - procesor Phenom II 550 BE má akorát tak potenciál v OC, jinak nic moc. HDD Seagate bych moc nedoporučil, radši osvědčený a Samsung a 500 W zdroj je zbytečně neddimenzovaný.
    Já mám se Segate 7200.12 500Gb dobrou zkušenost, ohledně CPU-jak myslíte, ale bez problému by se s tím freezrem 2 dostal na 3,7Ghz. 500W zdroj uvádím, protože počítám, že takto levný počítač bude chtít uživatel v budoucnu vylepšit, tak aby měl patřičnou rezervu. Jinak Ohledně Grafiky, osobně by jsem tam dal Radeon 5670, ale když chce Nvidia...Case byla věc na které jsem v návrhu opravdu musel šetřit. pokud myslíš, že má cenu dávat 4Gb RAM, tak doporučuji:
    http://www.alza.cz/patriot-4gb-kit-d...l9-d127109.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    ohledně CPU-jak myslíte, ale bez problému by se s tím freezrem 2 dostal na 3,7Ghz
    IMHO V dnešní době kupovat 2jádra je nesmysl. BTW OC nemá cenu řešit, ne každý taktuje, může chytnout "slabší" kousek, apod.

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    500W zdroj uvádím, protože počítám, že takto levný počítač bude chtít uživatel v budoucnu vylepšit, tak aby měl patřičnou rezervu.
    Bezpředmětné

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    pokud myslíš, že má cenu dávat 4Gb RAM, tak doporučuji: http://www.alza.cz/patriot-4gb-kit-d...l9-d127109.htm
    Nějaký logický důvod ? Moduly RAM Kingston udělají naprosto stejnou práci ... nebo snad ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nějaký logický důvod ? Moduly RAM Kingston udělají naprosto stejnou práci ... nebo snad ne ?
    Osobní zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Osobní zkušenost.
    Osobní zkušenost ... jaká ? Že Patrioty jsou lepší než-li Kingstony ... v čem ? Mají stejnou specifikaci ... takže vykonají naprosto stejnou práci, tudíž je to trochu neopodstatněný argument.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Osobní zkušenost ... jaká ? Že Patrioty jsou lepší než-li Kingstony ... v čem ? Mají stejnou specifikaci ... takže vykonají naprosto stejnou práci, tudíž je to trochu neopodstatněný argument.
    A řekl jsem, že jsou lepší? Co já vím tak ne. Já jen tvrdím, že ty Patrity doporučuji, mám s nimi skvělou osobní zkušenost, neříkám že Kingston bude horší ani si to nemyslím. Jen Prostě říkám, co se mi již osvědčilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Libi se mi johnyG sestava, kdyz vymenis ten case a zdroj za tohle combo

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400890UR1NKVNW

    usetris jeste ty 2 kila do 10000 :-). co se tyka znacky pameti, je to uplne jedno. Osobne me zklamaly jenom A-daty se spoustou vadnych kusu co jsem dostal.

    vysledek:
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...4801VNW01U3Y01

    nebo!
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...3Y01T5M01VNX01
    Naposledy upraveno uživatelem ICEBOSS: 07-02-2010 v 09:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    Libi se mi johnyG sestava, kdyz vymenis ten case a zdroj za tohle combo

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400890UR1NKVNW

    usetris jeste ty 2 kila do 10000 :-). co se tyka znacky pameti, je to uplne jedno. Osobne me zklamaly jenom A-daty se spoustou vadnych kusu co jsem dostal.
    hmotnost 4,7kg ta skříň snad z alobalu (a jestli je to hmotnost i se zdrojem tak lol)
    nehledě na to že coolermaster se nikde nepochlubil co že tam dal za zdroj

    to je extra špatnej kup
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    je tam normalne zdroj z elite serie imho, coz nebude nic uplne spatnyho...
    http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6616
    http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?...m=140364658570

    ale ta vaha casu samotnyho je opravdu nizka.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nový comp 15000 bez disků a OS
    Od Mates81 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 17-05-2012, 18:24
  2. Novy comp i na hry
    Od houmles1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 13:48
  3. Nový comp, také na hraní her
    Od houmles1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 23:19
  4. Kdo má horší comp na hry než já
    Od Pavel Boček v sekci Volná témata
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 06-07-2008, 13:57
  5. Nový herní comp...
    Od georginho v sekci PC - archiv
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 21:58