Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nejde mi vypalovat

  1. #1

    Fry Fry je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    69

    ahoj,mam nero 7 ultra edition a fungovalo bez problemu , ale ted sem si chtel vypalit data z pc a kdyz chci vypalovat tak mi nejde tlacitko ,,vypalit´´ je sedy . Ale pokazde co dam odebrat ovladac vypalovacky a restartuji pocitac , tak to jde vypalovat ale zas jen tak 2 dvd a pak zase uz nejde zmacknout to tlacitko vypalit. Vypalovacka LG, AMD 1.81 Ghz 2500+ , 1 GB ram , ATI RADEON 9550 128 Mb,HDD 80 GB,WINDOWS XP SP2 . vubec si nevim rady prosim poradte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    to nero mas koupeny? jestli ne, pak muzes zkusit infra recorder, je to povedenej programek, zadarmo a neru se hodne podoba. navic ma jen 5 mega a ne 100 :-D.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    3

    Já teda používam Ashampoo Burning Studio 9 a nemužu si stěžovat,jinak muže pomoct reinstalace systemu v nejhorším případě
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Fry Fry je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    69

    ted sem si stahl nero 9 a zase nejde vypalovat , resil bych to asi ovladaci vyplaovacky ale kde je treba sehnat? kdyz je odstranim z pocitace a po restartu zase vyhleda automaticky tak to de 2 dny a pak zase uz ne , nevim si fakt rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    No a vyskúšal si niektorý z navrhovaných/free programov na vypaľovanie ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od puma987 Zobrazit příspěvek
    Já teda používam Ashampoo Burning Studio 9 a nemužu si stěžovat
    Spíše bude pro tazatele zajímavější verze Ashampoo Burning Studio 6 FREE, která je na rozdíl od zmiňované k dispozici zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Spis bych zkusil ImgBurn http://fileforum.betanews.com/detail...n/1128426215/1 a vypalit nejaky .iso (DAO - Disc At Once). Kazdopadne si spis myslim, ze bude problem spis s "neporadkem" v OS nebo podobne. Co je to presne za typ vypalovacky? Napsat LG sice napovi, ovsem stale jich je padesat tisic moznejch typu. Predpokladam, ze pc neni zavirovany nebo jinak zableseny

    edit: po ranu jsem nakej pomalej
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    112

    Měl jsem ne nepodobnej problém s Nerem a jednou vyplovačkou Samsung. Po vypálení DVD se mechanika pravidelně úplně odpojila ze systému a pomohl jen restart. Zkus se podívat, jestli ve chvíli kdy nejde zmáčknout to tlačítko na pálení je mechanika normálně použitelná na čtení. Pokud ti taky mizí, zkusil bych změnit firmware, vyměnit ji za jinou/reklamovat, nebo opravdu zkusit jiný vyplovací SW jak tady už bylo uvedeno.
    Naposledy upraveno uživatelem cml11: 08-02-2010 v 09:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    94

    Citace Původně odesláno od puma987 Zobrazit příspěvek
    Já teda používam Ashampoo Burning Studio 9 a nemužu si stěžovat,jinak muže pomoct reinstalace systemu v nejhorším případě

    pouzivam stejny soft a som nad mieru spokojny....aj light scribe pali ok!:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    18

    rozhranie SATA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    35

    Já bych zkusil nejdřív ten firmware, je to asi nejmenší cesta odporu pro první zkoušku, je na to soft LG ODD Autofirmware update a nebo přímo ze stranek na podpoře k produktum.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Klávesnice: Razer Lycosa - nejde klávesa+Razer Boomslang-nejde kolečko
    Od ShaiMagal v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-08-2012, 00:18
  2. Nejde mi USB
    Od karinaaaa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-05-2011, 21:32
  3. Pc nejde
    Od yuna2424 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-08-2010, 15:46
  4. LG GSA-H42N nejdou vypalovat DVD+RW
    Od hrouda28 v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 20-04-2009, 07:06
  5. nejde mi PC
    Od Sikac v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 22-12-2008, 09:01