Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: jakou zakoupit verzi

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    Ahoj, kolegyně v práci potřebuje zakoupit pro podnikání MS office zřejmě asi 2007 (jinou počítám neseženu)
    instalovat to potřebuje pouze na jedno PC ... osobně ale nevím jakou verzi ji poradit, protože vše musí být licenčně v pořádku ...
    jedná se o starší PC tedy OEM sem asi nainstalovat nepůjde
    a PC bude soužit na účetnictví firmy ...

    za rady předem díky

    PS:rady jako open office a podobné free balíky bohužel neuspěly...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No ty verze se lišej tim, který programy v nich jsou. Tak zjisti, který potřebuje a podle toho ji vyber. IMHO na účto ji stačí excel, čili úplně základní verzi Standard.
    http://office.microsoft.com/cs-cz/su...677751029.aspx

    OEM myslím teď opravdu ke starýmu PC nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    Ahoj, kolegyně v práci potřebuje zakoupit pro podnikání MS office zřejmě asi 2007 (jinou počítám neseženu)
    instalovat to potřebuje pouze na jedno PC ... osobně ale nevím jakou verzi ji poradit, protože vše musí být licenčně v pořádku ...
    jedná se o starší PC tedy OEM sem asi nainstalovat nepůjde
    a PC bude soužit na účetnictví firmy ...

    za rady předem díky

    PS:rady jako open office a podobné free balíky bohužel neuspěly...
    Co vše potřebuje?????

    tady máš Tabulku
    http://www.microsoft.com/cze/office/overview.mspx

    Jinak existuje také sada MS WORKS a ta je tuším za 500,- Kč a bohatě postačuje. Excel tedy ne. Na psaní dokumentů wordpad - je součástí OS, a dostačuje na hodně věcí

    Edit: Pozdě
    Ale já si myslím že stačí sadda Basic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Jo, máš pravdu, BASIC stačí, tu sem přehlíd. A works by taky nemusel bejt špatnej nápad (ale jestli neprošlo openoffice, tak asi neprojde ni works).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    dobře ... ten basic by zřejmě stačil... takže myslíte že http://www.notesy.cz/hp-ms-office-20...z-p-39071.html tohle je ta správná verze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    jjjj, hele a nechci navádět, nechceš zkusit prodejce počítačů, co prodal předmětný nebo jiný PC do té firmy, jestli by dodatečně neprodal k té mašině OEM verzi???? Je to zcela právně čisté, tedy pokud tam není velká doba od koupě mašiny.

    Edit:
    Kudla o tom dokupu to psal již Logout......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    dobře ... ten basic by zřejmě stačil... takže myslíte že http://www.notesy.cz/hp-ms-office-20...z-p-39071.html tohle je ta správná verze?
    to je nějaká verze pro HEWLETT PACKARD
    http://www.hpmarket.cz/productOpt.asp?konfId=RZ362A
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    hm problem je, že ten počítač zjevně někdo sesmolil na koleně před 4-5 lety
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    hm problem je, že ten počítač zjevně někdo sesmolil na koleně před 4-5 lety
    navrhni že je čas na nový pc jako argument použij že:
    jinak bude muset koupit toto:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42751

    k novýmu pc by stačilo:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43274

    nebo vzít na milost openoffice
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    to vysvetli zensky, ktera ma jednoho zamestnance a to jejiho muze .... ze si ma koupit neco za N tisíc
    už když jsem jen nahodil cenu a řekl, že to stojí přibližně 4k tak z toho byla "HAPPY" ... myslím 4k je pro ni maximum co může dát a jde ji jen o word a excel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No tak ji přesvědč na ten openoffice. Na domácí účto je i openoffice overkilll.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. uTorrent jakou verzi používáte ?
    Od Swep v sekci Internet
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-12-2011, 18:58
  2. Windows 7: Jakou verzi Windows 7 mam?
    Od aaaron v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2011, 17:22
  3. Jakou verzi HD 6850/6870?
    Od dracihnev v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2011, 00:01
  4. Hry se mi spouští v 32bit verzi
    Od dracihnev v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2011, 17:39
  5. Jakou verzi operačního systému máte na svém PC?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-02-2010, 10:11