Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: nastaveni monitoru

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Hoj,

    kamos pritahl domu novej monitor Dell SEFP a nejde mu na nem nastavit rozliseni 1440x900. Jde mu tam 1440x1050 nebo pak 1600x900. Grafiku ma integrovanou ma tam nejaky Q965E chipset..

    To ta grafika nepodporuje to rozliseni nebo jako jak ? Jde to tam nastavit nebo ne ?

    Diky za pomoc
    Naposledy upraveno uživatelem Maximus12: 08-02-2010 v 22:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    ovladač na monitor má?

    jaká je to verze OS(windows)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    ovladač na monitor má?

    jaká je to verze OS(windows)?
    jasne ze ovladace ma hodil jsem mu tam posledni aktualni od intelu

    hmm ma W2K :-D tam sem mu teda rekl at hleda problem podle me.. ale nebyl sem si jist..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    ještě jednou ovladač na monitor má?

    http://support.dell.com/support/down...&fileid=200794

    když by to nepomohlo zkus powerstrip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    ještě jednou ovladač na monitor má?

    http://support.dell.com/support/down...&fileid=200794

    když by to nepomohlo zkus powerstrip
    jj sorry sem se prepsal.. ovladac na monitor sem mu nainstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    tak sem tam mel narvanej driver pro DELL S ale ono to chce DELL SE a ten snad nikde neni k nalezeni.. pac pri tom puvodnim driveru to pak jde nastavit jen na 1280x768 a to je maxx
    Naposledy upraveno uživatelem Maximus12: 08-02-2010 v 22:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    107

    Hoj, už jsem se setkal s tím, že integrovaná grafika nepodporovala nějaké podobně širokoúhlé rozlišení. Řešil jsem to nejlevnější pasivně chlazenou samostatnou grafikou, to je něco kolem pěti, sedmi stovek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Prezraď nám najprv o aký typ monitoru sa presne jedná (dell sefp nie je typ) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nastavení dvou monitorů
    Od cheysuli v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:45
  2. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 06-08-2010, 19:52
  3. LCD: Nastavení LCD monitoru na W7
    Od MarekVys v sekci Monitory
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-07-2010, 14:04
  4. Nastavení RAM a CPU
    Od Kozouš v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-02-2009, 12:17