Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: zmena stavu noveho pc - nic nezabira

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    dobry den

    rovnou k veci - pri hrani her se mi snizilo fps a hry se zacaly sekat...

    pocitaC - amd phenom x4 945 , ati radeon hd 5770 vapor x , kingstom 4gb ddr3 1333 , mb gigabyte ma785gt-ud3h ....

    jako uplny zacatecnik jsem si na internetu nasel navod taktovani procesoru ... v programu AMD Overdrive jsem se snazil procesor nataktovat ... dostal jsem se automatickym taktovanim na 3.4ghz pak jsem zmacknul stop a vse ulozil apply....od te doby pri restartovani pc mam na obrazovce pri zapnuti amd data change ...update new data to dmi !! kdyz se podivam ted do programu AMD Overdrive tak nastaveni je porad stejne jako bylo na zacatku takze se nic nezmenilo a navic se mi pri hrani hry call of duty 4 snizilo fps ze stalych 91 na hodnoty od 30-91 a i ostatni hry se mi zacaly sekat ... od te doby jsem dal cely pocitac do puvodnic hodnot tak ze jsem vsechno od grafiky az po procesor pres bios dal do default nastaveni (dokonce jsem vyndal baterku od biosu)!pocitac jsem taky naformatoval a zmenil os win7 na win xp ale niz z toho nepomohlo ... jo akorat jak jsem v biosu dal load fail-safe defaults tak se k one vete '' amd data change .update new data to dmi '' na konec pridalo '' update sucess '' ale tim se nic nezmenilo a veta tam bezi dal a pc jede pri hrani porad pomalu ... tak bych chtel poprosit vsechny kteri se aspon trosku v tomdle vyznaji a ty kteri meli treba stejny problem ...dekuji za rady a odpovedi ...
    p.s. jsem zoufaly
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Teploty komponent? Jakou mas skrin a jak mas vyresenej prutok vzduchu? Co prach uvnitr skrine?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Teploty komponent? Jakou mas skrin a jak mas vyresenej prutok vzduchu? Co prach uvnitr skrine?


    teplota procesoru do 60 stupnu pri stability testu jinak v klidu neco malo pres 40 (dalsi teploty komponent nevim kde zjistim) , skrin thermaltake strike mx vl 6000series,skrin mam od doby pretaktovani otevrenou takze by tam mel vzduch cyirkulovat , absolutne bez prachu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Screeny z CPU_Z (první a záložky memory a SPD) at mrknem na nastaveni pameti. Co grafika, podává v 3DMarku adekvátní výkony (body)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Screeny z CPU_Z (první a záložky memory a SPD) at mrknem na nastaveni pameti. Co grafika, podává v 3DMarku adekvátní výkony (body)?
    snad jsou ty screeny co je treba (nevim co je spd) , na tema grafika jsem chtel zalozit dalsi tema ..3dmark 2001 pouze max 40k bodu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 121 
Velikost: 105.4 KB 
ID: 15439   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 94 
Velikost: 112.3 KB 
ID: 15440  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    3DMark2001 je hodně limitován právě procesorem. Projeď 2005, ta zabírá hlavně grafiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    3DMark2001 je hodně limitován právě procesorem. Projeď 2005, ta zabírá hlavně grafiku.
    3dmark 2005 17k a nejake drobne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Nevsiml jsem si, jestli tazatel reinstaloval Catalysty.
    Kdyz ne, Odinstalovat pre spravci, restartovat, pusit Nouzovej rezim, pouzit program Driver Sweeper, odinstalovat vsechny zbytky ovladacu, stahnout nejnovejsi Catalysty.......
    Popripade muzes zkusit starsi verzi Driveru.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Nevsiml jsem si, jestli tazatel reinstaloval Catalysty.
    Kdyz ne, Odinstalovat pre spravci, restartovat, pusit Nouzovej rezim, pouzit program Driver Sweeper, odinstalovat vsechny zbytky ovladacu, stahnout nejnovejsi Catalysty.......
    Popripade muzes zkusit starsi verzi Driveru.....
    10dni jsem jel s ovladacema co byli na cdcku od grafiky a jelo to jak melo ... az potom mi to zaclo blbnout
    Naposledy upraveno uživatelem Loknar: 09-02-2010 v 20:49 Důvod: a
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No tak zkus udelat co jsem ti napsal. popripade zkus pouzit ty puvodni z cd.....Ale predtim to vycisti jak jsem psal
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    navic jsem formatoval pc takze by se meli zbytky ovladacu smazat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    A kdyz si to formatoval, tak si tam dal ty stejny cos tam mel predtim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    A kdyz si to formatoval, tak si tam dal ty stejny cos tam mel predtim?
    ano a porad to stejne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Citace Původně odesláno od Loknar Zobrazit příspěvek
    ano a porad to stejne
    Tak tos tam dal blbe. Zkus to udelat podle toho myho navodu. Nejdriv tam dej nejnovejsi Driver prox XP http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...=xp/radeonx-xp WIN7 64bit http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...indows-7-64bit

    Kdyz to nepude, znovu pouzij DriverSweeper, a dej tam puvodni ovladace z CD
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    udelal jsem vse jak jsi napsal a hra se stale seka ... pro dnesek toho nechame ... zatim dekuji ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kontrola stavu disků
    Od jirka007CZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2014, 18:46
  2. Uvedení notebooku do původního stavu
    Od Honza23 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 29-09-2010, 23:35
  3. Nejde pustit ani ve stavu nouze
    Od barona v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-02-2010, 10:09
  4. Flash disky: Kontrola aktuálního stavu flashdisku
    Od CabbageTree v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-12-2009, 16:31
  5. Zobrazování stavu baterie pouze v %
    Od Pvogl v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2008, 11:44