Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: deska pri praci s disky "piska".

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    pri kopirovani mi zaclo neco v kompu neprijemne piskat. koumal sem to ted asi hodinu. disky to nejsou. at zkousim jakejkoliv z tech 3, tak to dela u vsech, u kazdyho to "piska" v zakladu v trochu jiny frekvenci a ta se meni s tim jak moc to jede rychle, takze spektrum je siroky. u malejch souboru se nic nedeje. u vetsich, kdy se prenost dostane nad 20M/s to piska promene az do tech 60-70M/s. frekvence se meni a v nekterejch mistech to i nepiska. v everest hdd testu je to nejhorsi u linearniho cteni. v hdd tune to je taky masakr. jsou to vesmes dost neprijemny vysoky tony, proste asi tak jako kdyz piska treba trafo. bud to jde z okoli procaku nebo z okoli sata konektoru, fakt nejsem schopnej zjistit co to je.

    tusi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    a nemáš tam myši? ne vášně mrkni jestli tam někde nemáš volnou cívku, takový kolečko a na něm je namotanej drát, vypadá to jak hvězdička.

    ps

    jsi si jistý že to nejsou disky? v bedně se ty zvuky dost přenášijou, takže to může vypadat, že to jde uplně od jinud než to doopravdy jde. To už jsem párkrát zažil. Prubni ty disky v jiným pc,...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Konnor
    a nemáš tam myši? ne vášně mrkni jestli tam někde nemáš volnou cívku, takový kolečko a na něm je namotanej drát, vypadá to jak hvězdička.

    ps

    jsi si jistý že to nejsou disky? v bedně se ty zvuky dost přenášijou, takže to může vypadat, že to jde uplně od jinud než to doopravdy jde. To už jsem párkrát zažil. Prubni ty disky v jiným pc,...
    to sem udelal uz predevcirem. disk fungoval naprosto v poradku. 3 disky najednou nezacnou piskat. dela to deska. vim jak vypada civka, ale nejsem schopnej s ni nic udelat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Napis co mas za sestavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od pas!k
    Napis co mas za sestavu
    mam ji v podpisu jen doplnim... zdroj mam fortron 400W a dela to i s KME 400W. disky sata 3G WD 120,160,320...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Nejhorší je, že zdroj vysokofrekvenčního zvuku se neskutečně špatně zjišťuje. Pískání v závyslosti na rychlosti kopírování dat... tak to tu ještě nebylo. Už tu správně padla tlumivka (cívka) a já ještě doplním kondenzátor. Každopádně zhledání zdroje toho zvuku lidským sluchem bude opravdu těžké.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    zitra to nahraju a dam na web, at se pobavite .)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    tak sem byl linej to nahrat, ale volal sem na servis, kde sem to koupil a rikal capek, ze to uz slysel a ze reklamace to resi, ze to opravi. cekat 20 dni jak to dopadne bude asi zajmavy
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. nová deska sice vidí hdd ale "nedetekuje" ho
    Od lalala v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-08-2011, 13:04
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 19:36