Zdravím
Dumám kde si mám koupit nějaký kredit. Do teď jsem stahoval z czshare ale nektere veci tam nejsou tak se chci zeptat který z serverů považujete za nejobsáhlejší, jaký máte názor na hellshare? Preferuji spíše české servery, např rapidshare mi nefunguje vubec. Díky
Dumám kde si mám koupit nějaký kredit. Do teď jsem stahoval z czshare ale nektere veci tam nejsou tak se chci zeptat který z serverů považujete za nejobsáhlejší, jaký máte názor na hellshare? Preferuji spíše české servery, např rapidshare mi nefunguje vubec. Díky
osobne prave rapidshare,ten je dle meho nazoru nejobsahlejsi,zatim se mi po roce pouzivani nestalo ze by tam neco nebylo. jak to myslis nefunguje mi vubec? z ceskych jsem nikdy zadny nepouzival placene,a free vetsinou bylo plno nebo strasne pomala rychlost
Já když používám české, tak jsou téměř vždy plné, nejvíce se mi také oblíbilo rapidshare. mám tam premium účet, a nemůžu si to vynachválit.
je pravda že hellshare je celkem dost rozšířený ale i celkem drahý. Navíc když si chceš dobýt přes sms (což osobně preferuji) tak to maj fakt nehorázně drahý (14GB za kilčo)
Proto já jsem se rozhodl pro share-rapid.com za 99,- přes sms 99GB a je rozšířený skoro jako hellshare...
Takže za mě doporučují share-rapid :thumb
Proto já jsem se rozhodl pro share-rapid.com za 99,- přes sms 99GB a je rozšířený skoro jako hellshare...
Takže za mě doporučují share-rapid :thumb
Mám dobré zkušenosti s share-rapid. Začíná se už hodně rozšiřovat. Největší výhodu vidím v tom (narozdíl od rapidshare) že nejste omezováni nákupem kreditu (1,3,6,12 - měsíc) na určitou dobu. Koupíš si kredit přes SMS nebo ještě výhodněji když mají akce např: za 200 Kč - 600GB, což se vyplatí. Takže z vlastní zkušenosti mohu doporučit share-rapid :cool: