Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CoD4 problémy s ping

Kubajs66 (171)|13.2.2010 22:52
Ahoj mám lidi mám celkem časté problémy s odezvou,většinou se mi stane že pobudu na serveru tak 20-30 vteřin se stálým sekáním obrazu a potom mě punkbuster vykopne...potřeboval bych nějak ten ping zmenšit...díky za každou radu
dzandra (1368)|13.2.2010 23:35
Jednou mi to v bf2 dělal punkbuster, aktualizací se to pravilo. Pak se po měsící na mém oblíbeném bf30 serversu začalo dít, přesně to co popisuješ. Vrtal jsem se úplně ve všem a pak jsem zkusil jiný server, který má ping pod 15. A ten funguje. A na můj bývalý oblíbený, dík tomu problému nechodím.

Máš stejný problém na určitém serveru nebo ti to dělá na všech
Kubajs66 (171)|13.2.2010 23:47
[quote=dzandra;348605]Jednou mi to v bf2 dělal punkbuster, aktualizací se to pravilo. Pak se po měsící na mém oblíbeném bf30 serversu začalo dít, přesně to co popisuješ. Vrtal jsem se úplně ve všem a pak jsem zkusil jiný server, který má ping pod 15. A ten funguje. A na můj bývalý oblíbený, dík tomu problému nechodím.

Máš stejný problém na určitém serveru nebo ti to dělá na všech[/quote]

Dělá mi to bohužel na všech server,nevím jak ty ale já hraju přes gamepark.cz skouším vypinat skype a všechno možný aby byl internet co nejmín zatíženej a je to to samý...možná bych si měl koupit origo a začít hrát taky přes multiplayer...
dzandra (1368)|14.2.2010 09:16
Sice bych ti neměl odpovídat, protože warez tady neřešíme, ale
zkus si ještě vypnout antivir, může to dělat taky. Jo a taky to může byt crackem a podobně.

BTW ani jednu hru kterou hraju po netu nemám nelegálně. Dokonce každou z 60ti her které mám, je každá origoš. Když už se mi za některou nechce dávat 1200, tak půl roku počkám.

Jinak už tu tenhle problém dále nerozepisuj, warez neřešíme
Kubajs66 (171)|14.2.2010 09:44
[quote=dzandra;348690]Sice bych ti neměl odpovídat, protože warez tady neřešíme, ale
zkus si ještě vypnout antivir, může to dělat taky. Jo a taky to může byt crackem a podobně.

BTW ani jednu hru kterou hraju po netu nemám nelegálně. Dokonce každou z 60ti her které mám, je každá origoš. Když už se mi za některou nechce dávat 1200, tak půl roku počkám.

Jinak už tu tenhle problém dále nerozepisuj, warez neřešíme[/quote]

JJ chtěl sem si taky koupit originálku ale kámoš mi jí vypálil na cd =)