CoD2
CoD4
Tak koukam že vede CoD 4 =)
Když je čas zahraju si dvokou, ale stejně jě nelepší BATTLEFIELD 2 1.5
Osobně mám raději 4 a 6. MW2 se podle mně dostala dějově na hodně vysokou úroveň oproti předchozím dílům![]()
COD 2 mi přišla ve své době jako absolutní špička, i dnes je to skvělá hra. COD MW jsem dohrál, ale na hře mi přišel nejlepší MP. Jinak MW2 mi přišlo příběhově mnohem plnější než MW.
Přišlo by mi lepší kdyby byla anketa a vní byl i díl Modern Warfare II a porovnání s Modern Warfare I, ohledně grafiky vyhrává jasně COD MW o proti již stařičké COD 2, ale příběhem mi přišla COD 2 lepší, když hodnotím hru tak beru z 70% závislost na příběhu, ale to u stříleček, závodů a simulátorů většinou nelze, to lze spíše u RPG typu Dragon Age, Mass Efect I,II nebo třeba Bioshock.
CoD 4 Byla pěkná ptákovina Na 2 se to ani z daleka nehrabe.Jinak 2světová je 2 světová.Ty moderní boje to není už ono.
CoD2 hraju už 4 roky a pořád mě baví.
CoD4 jsem začal hrát nedávno (asi týden zpátky) a baví mě taky.
Oboje hraju jen jako MultiPlayer, takže o SP toho moc neřeknu.
Co je lepší? Těžko říct. CoD4 má každopádně lepší grafiku a hra je celkově rychlejší, ale CoD2 mi vyhovuje víc právě kvůli tomu, že tam není tolik zmatek a je to víc o taktikách (zápasy v S&D).
Momentálně mě CoD4 baví asi víc, i když mi proti CoD2 moc nejde, ale myslím si, že mě to za chvíli omrzí a vrátim se zpátky k CoD2. Všechny nový hry jsou přeplácaný efektama, ale hned mě přestanou bavit. Příkladem je CoD6, kde jsem ani nedohrál půl singlu a odinstaloval jsem to... CoD5 radši ani nekomentuju, to je úplnej omyl. (asi jako Vista mezi Windowsama)