Hrajete raději serie z druhé světové nebo moderního boje ?
CoD2
CoD4
Hrajete raději serie z druhé světové nebo moderního boje ?
2 nebo 4... to je panečku anketa.
No řeknu to asi takhle. CoD mě bavilo dokud to ještě o něčem bylo. Tj. první a druhý díl. Zbytek je bohužel jen komerční srajda na prachy, aby se prasátka v EA měli dobře. Stejně bohužel dopadla spousta jiných sérií.
Hele Kubajs, jak se tak dívám na tvůj okruh zájmů a témata, do kterých píšeš, nutí mě to položit si otázku, jestli sis nespletl fórum.
Nic proti tobě a hrám, ale zajímá tě taky něco jinýho, než jen jak co stáhnout, vypálit a pařit doma, nebo po síti?
Tohle téma je pro fórum a ostatní uživatele přínosný, asi jako mrtvýmu kabát.
Sorry za OT.
No, v tom případě nebudu mít už dneska co hrát.
Najs Kubajsi.....tys nečetl pravidla? Rychle to zedituj, bo se někdo na.ere. Nevíš, že warez a všechny jeho formy, včetně povídání si o něm, tady nevedeme?
EDIT// Špatně jsem se vyjádřil. Povídat si o něm tady samozřejmě můžeme, ale nechlubíme se jím. Že.
Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 14-02-2010 v 13:10
[QUOTE=fanynek;348767]No, v tom případě nebudu mít už dneska co hrát.
To je celkem možný neskoušel jsi multiplayer ? v trailerech vypadá celkem dobře =) ale riká se že když nebudeš mít originální cd-key tak si po netu nezapaříš...zlaty CoD2 =)
Activision skáče tak jak EA cinká dolarama (ti do toho lijou prachy). Jak už jsem říkal, CoD není jedinná sprasená série. Stejně bohužel dopadlo NFS, CaC (RA2 a Generals jsou podle mě ještě poslední celkem dobře hratelné hry, zbytek už se vážně nedá hrát. Nevyvážené jednotky, spousta bugů atd.). Nemluvě o takovém NHL, kdy jsem se kdysi těšil vždy na novou verzi, že příjde něco lepšího a nakonec zjistil že každý rok po mě chcou litr za stejnou hru s aktualizovanými žebříčky. Je mi jedno kdo si mastí kapsu, ale ať to není na úkor kvality a to se bohužel děje.
Nj, ale FIFY, NHL a ostatni sporty jsou stale nejprodavanejsim artiklem byt se v tech hrat meni jednou za 3 roky grafika a jednou za rok jmena hracu
Ad COD - nemam rad ani jedno, radsi jsem hraval Medal of Honor, ovsem uz na ni taky prislo "nastavovani" kase![]()