Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Jakou verzi operačního systému máte na svém PC?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    • 32 bitovou
    • 64 bitovou
    • Netuším


    Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    112

    XP a Vista 32bit, W7 64bit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    PC1=> Windows XP Profik 32bit
    PC2=> Windows Vista 32bit

    Zatím není důvod používat 64bit OS, možná až někdy budu upgradovat RAM...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Po upgrade PC jsem přešel na Win Se7ev 64b
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Používám Win XP Profi 64-bit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    Jak na ntb, tak na desktopu používám 64bit verze operačního systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    XP 32b, WIN7 64b
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    62

    okrem toho ze mozem v 64bit verzii os pouzivat viac ram, mozte mi popisat dalsie vyhody? mam 64bit visty, ale zatial som okrem ram nenasiel ziadne ine prednosti. v rychlosti 64bit aplikacii som nespozoroval rychlostny narast (len vynimocne par %) v porovnani s 32bit, ma to vobec vplyv? dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    64 bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    135

    - Doma: WinXP 32bit, výhledově Win7 64bit
    - Pracovní notebook: WinXP 32bit, mnou používané vývojové sw zatím nepodporují 64bit ani Win7, něco jede "už i" ve Vistách
    - Pracovní workstation: Win7 64bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele kolecko
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    65

    Vista 64-bit,
    XP 32-bit, pretoze debilna Konica-Minolta nie je schopna napisat 64-bit ovladac k PagePro 1350W
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od yxus Zobrazit příspěvek
    okrem toho ze mozem v 64bit verzii os pouzivat viac ram, mozte mi popisat dalsie vyhody? mam 64bit visty, ale zatial som okrem ram nenasiel ziadne ine prednosti. v rychlosti 64bit aplikacii som nespozoroval rychlostny narast (len vynimocne par %) v porovnani s 32bit, ma to vobec vplyv? dik.
    Vo vseobecnosti su 64 bitove aplikacie o dakych 10% rychlejsie ako 32 bitove. Myslim ze to je zaujimavy narast vykonu. Nevyhoda je v tom, ze 64 bitove aplikacie potrebuju viacej ramky ako 32 bitove.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    W7PRO 32 i 64 bit, mnohe tiskarny mi nefunguji na 64bit verzi a HP nevi co stim, proto obě verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Slackware 12.0 32 bit, Windows Vista Business 32 bit. Na firemním notebooku a firemním počítači Windows XP 32 bit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od ropak2 Zobrazit příspěvek
    W7PRO 32 i 64 bit, mnohe tiskarny mi nefunguji na 64bit verzi a HP nevi co stim, proto obě verze.
    To je divné . Já používám jak jsem již psal W7 64b a ovladače od HP běhají v pohodě na HP PSC 2355 all-in-one. http://welcome.hp.com/country/cz/cs/support.html
    Naposledy upraveno uživatelem athens: 17-02-2010 v 23:25 Důvod: přidání multifunkce
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chyba při načítání operačního systému
    Od AO0 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-07-2011, 17:05
  2. Jakou grafickou kartu máte ve svém hlavním PC?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 22:46
  3. Záchrana operačního systému???
    Od sixx v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 02:27
  4. Jaký OS máte ve svém počítači?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 12:15