Vykoupanej notas
Zdravim, dostal se ke me politej notas. Prej ze na nej vylili vodu, hned ho vypnuli, vyfenovali klavesnici, nechali den,zapnuli a sviti jen DIODY, prej se rozbehne ale display nic neukaze.
Ted otazka co s tim? Upne celej jsem rozebral, nebyla to voda, ale nejakej sladkej hnus, takze je to hezky ulepeny. Uz to den schne. Nechtel jsem to zapinat, nez to opravdu bude poradne vysusene.......
Na netu sem se docetl, ze je dobry klavesnici proplachnout vodou, nechat vysusit, popripade vyfoukat fenem. Ze prej muze ten sladkej sajrajt rozezrat kontakty..... Co vy na to???
A druha vec ze se mi nepodarilo oddelat Display od tela. Nevim jak. Neprisel jsem na system, nevite nekdo?
FS Amilo PI 1536
PS:Vizualni kontorlou jak desky, tak grafarny, procesoru, pameti, vsech karet, spoju i kontaktu i konektoru jsem nenasel zadny problem.
Ted otazka co s tim? Upne celej jsem rozebral, nebyla to voda, ale nejakej sladkej hnus, takze je to hezky ulepeny. Uz to den schne. Nechtel jsem to zapinat, nez to opravdu bude poradne vysusene.......
Na netu sem se docetl, ze je dobry klavesnici proplachnout vodou, nechat vysusit, popripade vyfoukat fenem. Ze prej muze ten sladkej sajrajt rozezrat kontakty..... Co vy na to???
A druha vec ze se mi nepodarilo oddelat Display od tela. Nevim jak. Neprisel jsem na system, nevite nekdo?
FS Amilo PI 1536
PS:Vizualni kontorlou jak desky, tak grafarny, procesoru, pameti, vsech karet, spoju i kontaktu i konektoru jsem nenasel zadny problem.
Tak jestli tam tu sladkou šťávu necháš ještě víc zaschnout, tak tomu moc nepomůžeš. Určitě bych to pořádně vymyl (destilkou) a vysušil. Ale je možný že už nepomůže nic. Obzvlášť pokud to byla cola nebo podobný humus, je to sladké a obsahuje kyselinu - ideální elektrolyt. Ohledně rozebírání - v manuálu to není?
Manual nemam. A uz vubec ne servisni. Hledal sem to, ale nejak nenasel
Nasel jsem spoustu ale za prachy....
PS: Mysli tim ze nepomuze nic klavesnici nebo notasu jako celku?
Nasel jsem spoustu ale za prachy....
PS: Mysli tim ze nepomuze nic klavesnici nebo notasu jako celku?
[quote=Georginek;349221]PS: Mysli tim ze nepomuze nic klavesnici nebo notasu jako celku?[/quote]
To já nevím, ale zkus to jít selským rozumem. Rozjede se počítač s odpojenou klávesnicí? Ano. Rozjede se ten tvůj? Ne. Co to značí? Asi nebude problém jen s ulepenou klávesnicí, že?
To já nevím, ale zkus to jít selským rozumem. Rozjede se počítač s odpojenou klávesnicí? Ano. Rozjede se ten tvůj? Ne. Co to značí? Asi nebude problém jen s ulepenou klávesnicí, že?
Jak rikam, jeste jsem to neslozil. Kazdopadne to samozrejme zkusim bez klavesnice....pak se uvidi.....
[quote=Georginek;349211]Zdravim, dostal se ke me politej notas. Prej ze na nej vylili vodu, hned ho vypnuli, vyfenovali klavesnici, nechali den,zapnuli a sviti jen DIODY, prej se rozbehne ale display nic neukaze...[/quote]Myslím si, že tato situace hovoří za vše. Je asi malá pravděpodobnost, že by se např. jednalo o dočasný zkrat způsobený tým lepkavým sajrajtem. Spíš si tipuji, že došlo v některém místě k nezvratným změnám a opravit takový notebook pouhým očištěním asi nebude možné.