Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Hry se instalují v Ruštině, jak z toho ven?

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Dobrý den , mám takový problém , všechny hry které se mi nainstalujou tak se mi instalují pod Ruským jazykem . Včera jsem si v místním nastavení zesrandy nastavil ruský jazyk ale potom jsem si tam zase nastavil češtinu a Ruský jazyk vymazal . Dnes jsem si instaloval dvě hry které mi kámoš půjčil (mu to jede normál ENG , CZ tam nejde ) Nainstaloval jsem to a je to rusky a nevyznám se v tom , vůbec nevim jestli tam je vůbec výběr jazyku , prošel jsem vše v nastavení a nic tam nebylo , v program files a v té složce se hrou byla taky akorát Ruská lokalizace CZ nešla nainstalovat .
    Poradíte prosííííííííííím ????? díky .
    Naposledy upraveno uživatelem wojmirek: 15-02-2010 v 18:24

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Kdo tu měl tu kouli na věštění her???



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Suprak Zobrazit příspěvek
    Kdo tu měl tu kouli na věštění her???
    Moje je rozbitá, mám objednanou novou.

    wojmirek: Tak nám alespoň sděl, co máš za systém, jaké to byly hry (jsou originální?)...

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Promiňte můj OS je Windows XP .
    Hry jsou s největší pravděpodobností I-LEGÁLNĚ ( stáhl to kámoš a půjčil to akorát mně ) stažené s internetu .Jedná se o Manhunt 2 a Majesty 2 The Fantasy Kingdom Sim . Je nutno ještě něco uvést ?

    Ještě bych chtěl podotknout že u instalačky/setup hry manhunt 2 je napsané u popisu toto : Manhunt 2" [RUS/ENG] Setup

    Nevíte v čem je problém ?
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 15-02-2010 v 18:35 Důvod: multiposty

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    1) Podívej se do Start - Nastavení - Ovládací panely - Místní a jazyková nastavení. Tam hned v první záložce zkonroluj, jestli tam máš všude ČR. Tam myslím, že je problém.

    (Dál se můžeš podívat, do nastavení jazyků pro klácesnici na výchozí jazyk nebo na poslední záložce ještě donastavit taky České...)

    2) Není třeba v té hře možnost při setupu vybrat jazyk instalace?

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wojmirek
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od Sommer Zobrazit příspěvek
    1) Podívej se do Start - Nastavení - Ovládací panely - Místní a jazyková nastavení. Tam hned v první záložce zkonroluj, jestli tam máš všude ČR. Tam myslím, že je problém.

    (Dál se můžeš podívat, do nastavení jazyků pro klácesnici na výchozí jazyk nebo na poslední záložce ještě donastavit taky České...)

    2) Není třeba v té hře možnost při setupu vybrat jazyk instalace?
    První krok už jsem udělal , to je v pořádku , Nastavení jazyků pro klávesnici najdu prosímtě kde ? , taky v ovládacích panelech ? V druhém kroku v jedné hře mi to nabízelo , já vybral angličtinu ale stejnak je hra v Ruštině . A kdybych tam něco pozměnil tak změny se stejně projeví až po přeinstalování ne ?

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Pravidla:

    1.2 - Příspěvky ani další obsah zadaný uživatelem (např. podpis nebo avatar) nesmí zahrnovat:
    ...
    1.2.2 - Obsah (nebo odkazy na něj) vulgární, osočující, urážlivý, rasistický či jinak pobuřující, odporující zákonným normám a nařízením (warez apod.) nebo dobrým mravům.



Podobná témata

  1. dva zdroje / jeden z toho jen do GK
    Od HeLiX535 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 22:32
  2. Kolik toho utáhne?
    Od zipp v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 00:30
  3. Bude z toho WIFI sieť?
    Od peter1986 v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-10-2008, 19:23
  4. DDR2: Casovani - sem z toho hloupy
    Od imperator21 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-05-2008, 14:06
  5. Myši: Razer Krait-smrdí - jak se toho zbavit !
    Od PersonalComputer v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 23:25