Nenabíhá Windows
Dobrý den, mám docela nepříjemný zádrhel. Když zapnu Pc, tak se normálně rozběhne, rozsvítí se monitor, že je zapnutej ale to je všechno - zůstane černá obrazovka. Tam mi ještě bliká error na disku a pro restart systému ctr+alt+dlt. A když to zmáčknu tak se jakoby restartuje a můžu se dostat max do Biosu. Nejhorší je že Pc není ani 2 měsíce staré, mám origo Windows 7. Díky za pomoc
[quote=Tomas222;349921]... rozsvítí se monitor, že je zapnutej ale to je všechno - zůstane černá obrazovka. Tam mi ještě bliká error na disku ...[/quote]
To neni moc srozumitelne napsane! Tak je cerna obrazovka nebo je na ni nejake hlaseni?
Nejlepsi by bylo sem vlozit fotky jednotlivych obrazovek a ty okomentovat, at si udelame jasno.
To neni moc srozumitelne napsane! Tak je cerna obrazovka nebo je na ni nejake hlaseni?
Nejlepsi by bylo sem vlozit fotky jednotlivych obrazovek a ty okomentovat, at si udelame jasno.
pokud to byla seskládaná sestava z obchodu, tak bych nic neřešil a udělal reklamaci. Pokud sis ji skládal sám, tak zkontroluj upevnění všech kabelů v PC, hlavně na disku. V biosu ten disk vidíš? Zkusil bych aj resetovat bios.
Je to normálně sestava z Alzy. Asi tam s tim, co nejdřív zajdu jenom sem chtěl zjistit jestli to nevyřešim sám, popř. zjistit co může bejt v háji....
tipoval bych to na hardwarový problém, takže by jsi zřejmě musel zasáhnout do vnitřku bedny a jestli tam mají plombu, s reklamací by jsi neuspěl. Pokud disk vydíš v biosu, tak bych ho zkusil restartovat ( load deafolt setting - nebo tak nějak ) a jestli to nepomůže, tak ji tu mašinku hodit na halvičku
Jen takova hloupa otazka:
nemas tam permanentne strcenu flashku?
a ted trochu filozofie:
podle tveho popisu to nemuze najit boot manager loader.
Tak bud to saha na spatny disk (v pripade vetsiho poctu), nebo na flashku - nekdy je priorita tahat boot z flashky, nebo se proste neco pokakalo na systemovem disku.
nemas tam permanentne strcenu flashku?
a ted trochu filozofie:
podle tveho popisu to nemuze najit boot manager loader.
Tak bud to saha na spatny disk (v pripade vetsiho poctu), nebo na flashku - nekdy je priorita tahat boot z flashky, nebo se proste neco pokakalo na systemovem disku.