pc nejde po case zapnout
pred 14 dni jsem reinstalooval win xp,nesli nabootovat,po reinstalu vse ok a nyni zas stejna chyba,nejde spustit ani ve stavu nouze,uz si s tim nevim rady,nemate nekdo nakou radu?
Rádi bychom ti poradili, ale podle toho, co jsi napsal, to bohužel není možné. Křišťálovou kouli nikdo z nás nemá, takže potřebujeme, aby ses více rozepsal a pokud možno co nejvíce upřesnil svůj dotaz.
Napiš hlavně o jaký PC se přesně jedná, jaká verze operačního systému to je, jaké jsi instaloval ovladače atd.
Může to být samozřejmě vada hardware (paměti, disk), chtělo by to oboj9 otestovat (goldmemory, výpis SMART ) např po nabootování Hirens Boot Cd.
Napiš hlavně o jaký PC se přesně jedná, jaká verze operačního systému to je, jaké jsi instaloval ovladače atd.
Může to být samozřejmě vada hardware (paměti, disk), chtělo by to oboj9 otestovat (goldmemory, výpis SMART ) např po nabootování Hirens Boot Cd.
pc je:
CPU Athlon64 3000+
MB MSI nevim jaka sc.939
GPU ASUS N6600GT 128MB
OS Win XP SP3
Když se mi to stalo poprve,tak se pc zasekl pri surfovani na internetu,jedina moznost byla restart a pak uz me to jen psalo chyba pri bootovani.Reinstaloval sem win a vse bylo ok a ve stredu to udelalo to samy.uz si s tim vazne nevim rady
CPU Athlon64 3000+
MB MSI nevim jaka sc.939
GPU ASUS N6600GT 128MB
OS Win XP SP3
Když se mi to stalo poprve,tak se pc zasekl pri surfovani na internetu,jedina moznost byla restart a pak uz me to jen psalo chyba pri bootovani.Reinstaloval sem win a vse bylo ok a ve stredu to udelalo to samy.uz si s tim vazne nevim rady