Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: zapnutie uvodnej reklami dosky

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Pozdravujem vas vsetkych a prosim o radu.Kde.alebo ako si v biose zapnem Uvodnu reklamu dosky Gigabyte,namiesto nabiehajucich informacii systemu.Presiel som cely svoj bios a prirucku,no nikde som nieco take nenasielDakujem vopred. Moj typ biosu je v prilohe.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Môj Bios.jpg 
Zobrazení: 125 
Velikost: 170.5 KB 
ID: 15616  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Boot ? Fulscreen logo [Enabled] ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    Prave som tam bol,cez F12 a ziaden FulscreenLogo tam nieje,ci kde to mam este hladat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Kazdej bios je jinej, u notesu to plati dvojnasob, hledal bych to asi vsude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od lacream3 Zobrazit příspěvek
    Prave som tam bol,cez F12 a ziaden FulscreenLogo tam nieje,ci kde to mam este hladat ?
    ee, cez F12 sa dostaneš akurát do bootmenu, nie do biosu ....
    Na vstup do biosu použi klávesu, ktorá je vypísaná na spodku obrazovky pri štarte pc - typicky DEL, F2 ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    ved to ,vsude som uz bol a stale nic,mozno mi to niekde uniklo,mozno,ale stale mam hladat pod klavesou F12 ,alebo aj DEL hoci som tam uz bol a bez vysledku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Podle tvého screenu máš základní desku Gigabyte GA-VM900M. Co jsem koukal do manuálu k základní desce, tak jsem nikde nenalezl položku, která by tuto možnost zapnout umožňovala. Zobrazovalo se logo Gigabyte na této zákl. desce vůbec někdy ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Award BIOS - DEL = BIOS setup, protoze je to Gigabyte tak bych jeste zkusil CTRL+F1 pro zpristupneni vsech moznosti v biosu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    no od kedy mam PC a tu dosku,som to este nikdy neskusal zapinat,akosi mi to nechybalo az teraz,ale aby som preto nespal,to nie,to uz len ciste zo zaujimavosti a zvedavosti to hladam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Citace Původně odesláno od lacream3 Zobrazit příspěvek
    no od kedy mam PC a tu dosku,som to este nikdy neskusal zapinat,akosi mi to nechybalo az teraz,ale aby som preto nespal,to nie,to uz len ciste zo zaujimavosti a zvedavosti to hladam.
    S největší pravděpodobností není základní deska touto možností vůbec vybavena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    takze najskvor to bude tato moznost,ze nou nie je vybavena,ved stara uplne nie je ,asi rok a pol.Hovorim,ze som presiel skoro vsetky polozky v biose a prirucke,no taktiez nic som nenasiel.Keby to malo nejaky standartny nazov to vypnutie.....hm
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Koukni se do manuálu (výšše jsem dal link), není tam žádná zmínka o možnosti zapnutí/vypnutí úvodní obrazovky Gigabyte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele lacream3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    144

    ved som ten manual studoval uz 5x,tak co uz.neni,tak neni....

    Tak vam vsetkym velmi pekne dakujem za ochotu a marneni casu.Este jednou diky
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 19-02-2010 v 11:40
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 7: Zapnutie Windowsu 7 cez externy HDD
    Od depešmod v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-01-2013, 10:51
  2. Ako zistiť revíziu dosky
    Od sety83 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 18:28
  3. Odlomeny kontakt z dosky...
    Od pedro-zc v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2009, 14:04
  4. Napájanie dosky
    Od vevericak v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 07:08
  5. pls o radu aj ohladom dosky...
    Od mortificator v sekci PC - archiv
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 21:01