Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 20-02-2010 v 17:49
- heslo jsem zjistil
- modem nastavil, vzdálená plocha jede
- Asi budu bit, ale zapomněl jsem říci, že ta mašina co potřebuji ovládat je spravovaná jinou firmou a nemám ne něj práva admina, takže nemohu nic instalovat a potřebuji se na tu mašinu dostat i z různých jiných mašin, ne jen z jednoho místa, ale lítám po fabrice a pobočkách a všude bych musel instalovat klienta
- ten teamwievwr zkusím, jakmile budu mít přístup k více počítačům. Používal jsem hamachi a to byla katastrofa
Edit:
V pondělí si ntam šoupnu mikrotik , udělám VPN a bude klid
Teamviewer instalovat nemusíš, stačí jen spustit![]()
No jestli máš možnost na tý mašině aspoň spouštět exe, tak instalovat nemusíš. Jen budeš mít pokaždý jiný ID a heslo. Kdybys nainstalil, tak ID i heslo bude už pořád stejný.
Ne, spustit instalační exe a pak si vybrat, jestli nainstalovat, nebo jen spustit (aspoň myslím)
JJ tak to je. Akorat kdyz to nainstalujes, tak jde udelat aby se ten program spoustel pri kazdym pusteni pocitace. A bezel na pozadi........ma to vyhodu, ze to ID cislo je tam napevno, stejne tak si napevno zvolis heslo.....
Kdyz se to nenainstaluje, tak to vzdycky musi nekdo spustit a rict mu to ID number a vygenerovany heslo![]()