Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: Vzdálený přístup na PC

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Ja pouzivam toto a je to opravdu dobre

    http://www.teamviewer.com/index.aspx
    teamviewer je celkem dobrý dobrý pro takové momenty můžu jen doporučit =)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Hlavně to neresetuj do defaultu!!!!!!!
    No, pokud to ma treba od O2 nebo nejakyho operatora, kdyz to zresetuje, tak se to nastavi podle O2 a ne na default. Tim padem se dostane dovnitr tim Adminem.....

    PS: Koukal si na ten TeamViewer?


    Ten jede i po LANU a ani nejde ven.........myslim na net.
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 20-02-2010 v 17:49
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    No, pokud to ma treba od O2 nebo nejakyho operatora, kdyz to zresetuje, tak se to nastavi podle O2 a ne na default. Tim padem se dostane dovnitr tim Adminem.....

    PS: Koukal si na ten TeamViewer?
    Hele nevim jak to tam ma nastavene, já bych to nejdříve prověřil a když je to ve standartu tak resetovat. Už jsem se spálil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    PS: Koukal si na ten TeamViewer?
    No to by mě taky zajímalo.

    @Rosta43: jestli přes ten modem jede net, tak se v něm nehrab, musí ti jet i Teamviewer.... zkusils ho? Jednoduchý na nastavení, bezproblémový ovládání, spojí to i dva pasivní kompy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    - heslo jsem zjistil
    - modem nastavil, vzdálená plocha jede
    - Asi budu bit, ale zapomněl jsem říci, že ta mašina co potřebuji ovládat je spravovaná jinou firmou a nemám ne něj práva admina, takže nemohu nic instalovat a potřebuji se na tu mašinu dostat i z různých jiných mašin, ne jen z jednoho místa, ale lítám po fabrice a pobočkách a všude bych musel instalovat klienta
    - ten teamwievwr zkusím, jakmile budu mít přístup k více počítačům. Používal jsem hamachi a to byla katastrofa

    Edit:
    V pondělí si ntam šoupnu mikrotik , udělám VPN a bude klid
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Teamviewer instalovat nemusíš, stačí jen spustit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Teamviewer instalovat nemusíš, stačí jen spustit
    Aha to jsem nevedel

    Nahoře dle toho návodu je tam napsané že se to musí instalovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    No jestli máš možnost na tý mašině aspoň spouštět exe, tak instalovat nemusíš. Jen budeš mít pokaždý jiný ID a heslo. Kdybys nainstalil, tak ID i heslo bude už pořád stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    No jestli máš možnost na tý mašině aspoň spouštět exe, tak instalovat nemusíš. Jen budeš mít pokaždý jiný ID a heslo. Kdybys nainstalil, tak ID i heslo bude už pořád stejný.
    Takže nekde naistalovat, vzít exáč a spouštět???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Ne, spustit instalační exe a pak si vybrat, jestli nainstalovat, nebo jen spustit (aspoň myslím )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Ne, spustit instalační exe a pak si vybrat, jestli nainstalovat, nebo jen spustit (aspoň myslím )
    JJ tak to je. Akorat kdyz to nainstalujes, tak jde udelat aby se ten program spoustel pri kazdym pusteni pocitace. A bezel na pozadi........ma to vyhodu, ze to ID cislo je tam napevno, stejne tak si napevno zvolis heslo.....

    Kdyz se to nenainstaluje, tak to vzdycky musi nekdo spustit a rict mu to ID number a vygenerovany heslo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Ne, spustit instalační exe a pak si vybrat, jestli nainstalovat, nebo jen spustit (aspoň myslím )
    Naozaj to tak vyzerá
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Vzdálený přenos video signálu
    Od milanbey v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-06-2013, 15:17
  2. Vzdálený přístup přes router
    Od carlosz123456 v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-04-2013, 07:11
  3. Vzdálený přístup do W7 Home
    Od Retiree v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2012, 20:11
  4. Vzdálený přístup
    Od Roman008 v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 19:26
  5. Změna hesla / vzdálený přístup
    Od Smeli v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 10:34