Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Samsung 2343BW

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Zdravim, co si myslite o tomto monitoru:

    http://www.lcd-monitory.cz/samsung-2343bw-1223

    Laka me na nem zejmena to obrovske rozliseni 2048x1152 a cena. Ale za 1. mam obavy zda nativni rozliseni podporuji hry a za 2. chci ho k notebooku (Compal KHLB2 - Mobility Radeon HD4650), ktery ma jen D-SUB a HDMI vstupy. Myslite ze to pres redukci DVI-HDMI bude fungovat v poradku? Pripadne muzete mi doporucit nejakou alternativu pokud mozno s co nevetsim rozlisenim?
    Predem dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tohle je dobry lcd na zobrazovani ceniku atd. (na zed & otocit), koukat na 23" s takovymhle rozliseni je trochu mimo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Tohle je dobry lcd na zobrazovani ceniku atd. (na zed & otocit), koukat na 23" s takovymhle rozliseni je trochu mimo
    Co tedy doporucujes?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Do 4800,- s DPH seženeš v pohodě 24" fullHD monitor, který bude pro kompatibilitu s hrama a větší pixel asi lepší volba.

    Tenhle bych doporučil jen pokud jde o maximalizaci pracovní plochy (tedy zejména na práci s grafikou kde je potřeba spousta panelů) a pokud máš super dobré oči. Na filmy ani hry to výhoda neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Do 4800,- s DPH seženeš v pohodě 24" fullHD monitor, který bude pro kompatibilitu s hrama a větší pixel asi lepší volba.

    Tenhle bych doporučil jen pokud jde o maximalizaci pracovní plochy (tedy zejména na práci s grafikou kde je potřeba spousta panelů) a pokud máš super dobré oči. Na filmy ani hry to výhoda neni.
    Ne nemam super dobre oci, spis naopak, a jak vas tak posloucham tak si rikam: Nedoporucili by ste mi nejakej 25" a vic.
    Naposledy upraveno uživatelem DjCubis: 21-02-2010 v 19:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Cenovej limit a na co se bude nejvíc používat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Cenovej limit a na co se bude nejvíc používat?
    5 500 bez DPH, hry
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    A co si myslite o tomto modelu:

    http://www.icetech.cz/zbozi/24-lcd-s...-hd-dvi-cerny/

    Sice ma mensi rozliseni (o 55 000 pixelu) ale je o dost vetsi. Ale hlavne by me zajimalo jak je to s tim HDMI-DVI konvertorem, nezhorsuje to kvalitu zobrazeni??? Pripadne, vite o nejakem 24" (1920x1200) monitoru s hdmi (do tech 5 500 bez DPH)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od DjCubis Zobrazit příspěvek
    A co si myslite o tomto modelu:

    http://www.icetech.cz/zbozi/24-lcd-s...-hd-dvi-cerny/

    Sice ma mensi rozliseni (o 55 000 pixelu) ale je o dost vetsi. Ale hlavne by me zajimalo jak je to s tim HDMI-DVI konvertorem, nezhorsuje to kvalitu zobrazeni??? Pripadne, vite o nejakem 24" (1920x1200) monitoru s hdmi (do tech 5 500 bez DPH)?
    Tento monitor je dobrá volba....jinak kvalitu by to zhoršovat nemělo, je to digitál na digitál, maximálně pokud bude nějaká vadná redukce, tak by mohl být problém.

    Jinak na tom notebooku s hrama v tomto rozlišení moc nepočítej...alespoň s těma novýma
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Tento monitor je dobrá volba....jinak kvalitu by to zhoršovat nemělo, je to digitál na digitál, maximálně pokud bude nějaká vadná redukce, tak by mohl být problém.

    Jinak na tom notebooku s hrama v tomto rozlišení moc nepočítej...alespoň s těma novýma
    HD4650 rozfacha Crysis Wars v rozliseni 1366x768 na plny detaily (bez AA) pri 21 FPS. Tak to budu mit na stredni no co, takovej rozdil to zas neni (nejsem az takovej maniak ). A beztak kdyz uz hraju hry, tak nejvic Age of Empires II a to mi na tech 1920x1200 pujde uplne v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    AoE II nejspíš to rozlišení nebude podporovat, takže budeš muset hrát na menším, ale přežít se to dá Jinak 21 FPS je pro mě už nehratelný na takovou rychlou hru a 1920x1200 je víc jak 2x větší rozlišení, spíš bych řekl, že na nízké detaily to bude pro tebe hratelné.

    A navíc pokud počítáš to FPS s klasickou desktopovou HD4650, tak to je úplně jiná karta než ta Mobility HD4650
    Naposledy upraveno uživatelem Jandaskunk: 21-02-2010 v 22:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    AoE II nejspíš to rozlišení nebude podporovat, takže budeš muset hrát na menším, ale přežít se to dá Jinak 21 FPS je pro mě už nehratelný na takovou rychlou hru a 1920x1200 je víc jak 2x větší rozlišení, spíš bych řekl, že na nízké detaily to bude pro tebe hratelné...
    Promin, ale takovy ucho nejsem (vim ze mobility radeon ma mensi vykon nez radeon, ta moje karta ma ve 3dmarku 06 zhruba 7000 bodu (desktopova verze ma 10 000) cili o 30% vic a to plati i u vetsiny her). A propo Age 2 se daj hrat maximalne temer na jakekoliv rozliseni. Maximalni o kterym vim je 2560x1600. Jestli neveris, navstiv tyto stranky: http://www.boekabart.net/aoe2wide/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od DjCubis Zobrazit příspěvek
    Promin, ale takovy ucho nejsem (vim ze mobility radeon ma mensi vykon nez radeon, ta moje karta ma ve 3dmarku 06 zhruba 7000 bodu (desktopova verze ma 10 000) cili o 30% vic a to plati i u vetsiny her). A propo Age 2 se daj hrat maximalne temer na jakekoliv rozliseni. Maximalni o kterym vim je 2560x1600. Jestli neveris, navstiv tyto stranky: http://www.boekabart.net/aoe2wide/
    Aha, tak pokud to jde s tím rozlišením, tak OK. Já jen, že většina starších her to neumí.

    No zrovna 3DMark06 je hodně závislej i na CPU, a pokud máš otestlý ty hry, tak OK. Každopádně až budeš mít ten monitor, tak můžeš udělat nějaký testy s hrama (např. Crysis), v jakých detailech při plném rozlišení to je hratelný (u mě je hratelnost podmíněná alespoň 30FPS, spíš 40FPS....ale pokud tobě přijde 20FPS ok, tak proč ne, pro mě už je to bohužel ale obrázkový film)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Aha, tak pokud to jde s tím rozlišením, tak OK. Já jen, že většina starších her to neumí.

    No zrovna 3DMark06 je hodně závislej i na CPU, a pokud máš otestlý ty hry, tak OK. Každopádně až budeš mít ten monitor, tak můžeš udělat nějaký testy s hrama (např. Crysis), v jakých detailech při plném rozlišení to je hratelný (u mě je hratelnost podmíněná alespoň 30FPS, spíš 40FPS....ale pokud tobě přijde 20FPS ok, tak proč ne, pro mě už je to bohužel ale obrázkový film)
    No abych byl presnej, tech 21 je pri Ultra detailech, pri High (vse bez AA) asi 34 na 1366x768, cili ano, mozna to bude nutny dat na low.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Jen jeste pro jistotu, zadny ekvivalentni monitor (jak cenove tak kvalitou) s hdmi k tomu Syncmasteru 2443BW neni?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Samsung T240 nebo Samsung SM 2443 ?
    Od Denis77 v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-06-2009, 23:33
  2. Tiskárny: HP vs. Samsung
    Od duracer v sekci Periferie
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-06-2008, 20:53
  3. 3,5" HDD SATA: Jaký Samsung 1TB, 32MB nebo SAMSUNG F1 640GB, 16MB?
    Od zeW v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 14:45
  4. LCD: Samsung 204B x Samsung 225BW
    Od Machecnik v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 20:12