koupě Notebooku do 15000kč
Ahoj.Vybírám pro kamaráda notas.Dal mi limit do 15000.Můžete mi někdo nějakej stroj doporučit?Kamarád je laik.bude to potřenovat tak na fotky hudbu atd.zajímá mě hlavně volba značky.Chci jít do lenova popř. do toshiby.poradte popř. hodte odkaz.Díkes
Jak často bude NTB přenášet, bude to spíš stolní, nebo cestovní NTB (tedy jakou velikost), a co výdrž na baterii. Budou se hrát straší hry?
Jinak značky souhlas: HP, Lenovo, Toshiba a občas i další s konkrétním modelem.
Jinak značky souhlas: HP, Lenovo, Toshiba a občas i další s konkrétním modelem.
notas k práci určen nebude.Přenášet občas.Co se týče velikosti tak třeba 15.4 nebo 15.6.Nějaká ta starší hra se tam taky možná někdy mihne.
Podíval bych se po recenzícha ohlídal hlavně topení a výdrž. Za takový prachy mi přijde lepší: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Osobní zkušenost ale nemám...
Osobní zkušenost ale nemám...
mám podobný návrh jako speedsnail
Je to s win 7 pro [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale jen 2gb RAM
nebo s home [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] se třemi gb
Je to s win 7 pro [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale jen 2gb RAM
nebo s home [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] se třemi gb
[quote=rousini;353077]Podíval bych se po recenzícha ohlídal hlavně topení a výdrž. Za takový prachy mi přijde lepší: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Osobní zkušenost ale nemám...[/quote]
A ty si myslíš, že ten tvůj topit nebude? Navíc 6článková baterie. Notebook mi přestal topit teprve, až jsem vyměnil hdd za ssd disk
Osobní zkušenost ale nemám...[/quote]
A ty si myslíš, že ten tvůj topit nebude? Navíc 6článková baterie. Notebook mi přestal topit teprve, až jsem vyměnil hdd za ssd disk
No ty Probooky s AMD topí a díky tomu ještě hučí ventilátor. Ale jinak je to dobrý book dokud se nepokazí. Servis v Polsku a příšerné zkušenosti se servisem...
Mě je šumák co si koupí, píšu svoje názory a snikým se nebudu dohadovat co je lepší. A aby book topil podle kapacity baterky, tak to mi hlava nebere...
Mě je šumák co si koupí, píšu svoje názory a snikým se nebudu dohadovat co je lepší. A aby book topil podle kapacity baterky, tak to mi hlava nebere...
baterii bych bral na výdrž, špatně napsané. Jinak mám zkušenost intel a amd hřeje skoro stejně. NO A TICHOST za patnáct bych rozhodně nečekal