Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: arctic cooling freezer pro 7 rev.2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    Jakým směrem by měl být ventilátor arctic cooling freezer pro 7 rev.2 (patice AM3)? Bude v case ke zdroji nebo kartám ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    V zasade ani ke zdroji, ani ke kartam.

    Ventilator by mel byt otoceny smerem na Outake ventilator v Case.

    To ze bude otocen na zdroj akorat bude zdroj o neco malo zahrivat a ohratej vzduch prochazet skrz zdroj ven.
    Na karty to urcite nedoporucuji, uz proto, ze teply vzduch stoupa vzhuru a kdyby se na grafarnu foukal horky vzduch z procesoru, to by nebylo moc dobre...

    Ja radim nastavit ho smerem Outtake ventilator v bedne. Tj, aby ventilator foukal vodorovne.

    viz foto

    http://www.czechcomputer.cz/uploadim...7730415004.jpg
    http://www.czechcomputer.cz/uploadim...7032927254.jpg
    http://www.czechcomputer.cz/uploadim...0281696515.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    Ja vím, ale problém je v tom, že jinak natočit nejde. Viděl jsem screeny s intelem a tam směřuje na zadní ventilátor, ale u rev.2 u AMD to nejde. Pomohly by screeny, jak je nainstalovaný u AMD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No, v tom pripade ze natocit nejde (i kdyz se mi to nezda) je samozrejme lepsi aby se vzduch foukal nahoru do zdroje. urcite ne na grafarnu.Zkusim neco poheldat o tom AM3

    PS: Podle manualu to kazdopadne musi jit natocit tak, i tak.....Mas akorat blbe polozenej Mounting plate. Rozumej, otoc ho o 90stupnu....

    Ale kdyz na to koukam, tak ten mounting plate se pouziva jen u Intelu. Tak nevim.... na ty desce neni nejakej plastovej bazmek kolem patice, kterej by se dal vysroubovat a otocit?????



    http://www.arctic-cooling.com/catalo..._Pro_Rev_2.pdf

    PS: CO mas za desku?
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 22-02-2010 v 19:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od yuna2424 Zobrazit příspěvek
    Ja vím, ale problém je v tom, že jinak natočit nejde. Viděl jsem screeny s intelem a tam směřuje na zadní ventilátor, ale u rev.2 u AMD to nejde. Pomohly by screeny, jak je nainstalovaný u AMD...
    Nejlepsi je ho nastavit na outtake vetrak jak popsal Georginek predemnou a kdyz to jde jen na GK/zdroj, tak rozhodne na zdroj.

    Jakou mas skrin a kde vsude mas vetraky?
    Naposledy upraveno uživatelem DrZelenka: 22-02-2010 v 18:59 Důvod: sem to prehodil ... srry
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    skrin midi cooler master elite 335 a ventilatory vepredu a vzadu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Citace Původně odesláno od yuna2424 Zobrazit příspěvek
    skrin midi cooler master elite 335 a ventilatory vepredu a vzadu
    Precti si co jsem napsal vyse. Trosku jsem to upravil.
    PS: Co mas za desku?

    Asi Te zklamu, ale u AM2 jde otocit pouze bud smerem nahoru, nebo dolu. Z techto moznosti urcite natoc smerem do zdroje....... Nic jineho delat nemuzes
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 22-02-2010 v 19:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Já tenhle chladič montoval na AM3 a mám dojem že to opravdu natočit nešlo. Směr je daný natočením socketu.

    http://www.tomshardware.com/reviews/...nk,2535-3.html

    AMD fanatics will be a little more disappointed with their installation options, since the socket orientation of most AM2/AM3 motherboards will force them to mount the cooler with the fan blowing upwards from above the video card rather than in the proper cross-draft configuration.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    Co bude lepsi blbe natocenej freezer pro 7 nebo puvodni chladic ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od yuna2424 Zobrazit příspěvek
    Co bude lepsi blbe natocenej freezer pro 7 nebo puvodni chladic ?
    To, ze bude natocenej na zdroj neni idealni, ale neni to spatny. Rozhodne lepsi nez BOX.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele bren
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    108

    cus pokut je uchyceni jako u rev.1 tak s touhle deskou budes ofukovat,bud pameti nebo auttake vetrak.
    tak sem koukal po netu a nikde sem montas na AM2-AM3 nenasel,ale zacinam mit pocit ze inzenyry od A C udali nekde chybu
    Naposledy upraveno uživatelem bren: 23-02-2010 v 20:53
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od bren Zobrazit příspěvek
    cus pokut je uchyceni jako u rev.1 tak s touhle deskou budes ofukovat,bud pameti nebo auttake vetrak.
    Podle fotek na CZC kde jsou vyfoceny i spony to vypada, ze pujde natocit pouze na GK ,nebo zdroj jak jiz bylo psano (AMD patice ma 2 "packy", takze chladic de nasadit jen 2 smery).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ahoj, je to bud zdroj nebo grafika, takye logicky do zdroje.

    pokud ho jeste nemas, tak si kup Freezer 64, ten by mel byt pro vetsinu desek natoceny spravne...

    http://www.arctic-cooling.com/catalo..._Pro_Rev_2.pdf
    http://www.arctic-cooling.com/catalo...08608cbe0a25b3

    Vidite, Freezer 64 ma sponu rovnobezne s heatpipe a Freezer 7 pro rev.2 ma sponu napric.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    ...Vidite, Freezer 64 ma sponu rovnobezne s heatpipe a Freezer 7 pro rev.2 ma sponu napric.
    To je Freezer 64 PRO Ten prvni to mel stejne blbe jako ten posledni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chlazení procesorů: Arctic Cooling Freezer 64 Pro
    Od soulator v sekci Chlazení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-05-2012, 21:45
  2. Chlazení procesorů: Arctic Cooling Freezer 7Pro
    Od Fuckaroo v sekci Chlazení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 10:07
  3. Chlazení procesorů: Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Od sapin II v sekci Chlazení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 23:13