Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 51

Téma: Corsair Flash Voyager (2048MB)

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Withman
    Zítra nebo v pondělí objednávám Voyager GT 4GB, jelikož mi ty 2GB nestačí. Jsem tam teď jen tak, tak nacpal AoE3
    Já přemýším jestli si nekoupit 8GB verzi a nezkusit z ní provozovat Windows. Rychlost čtení/zápisu je nižší (poloviční, než u normálního SATA 3Gbps disku, ale několikanásobně lepší přístupová doba by mohla přinést své ovoce... co myslíte? -jen mě to tak napadlo -nezkoušel to někdo? (možná by stálo i za pokus, zkusit připojit rychlou flashku a používat ji pouze pro SWAP, jakej by byl, zejména ve hrách rozdíl...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od boboco
    Já přemýším jestli si nekoupit 8GB verzi a nezkusit z ní provozovat Windows. Rychlost čtení/zápisu je nižší (poloviční, než u normálního SATA 3Gbps disku, ale několikanásobně lepší přístupová doba by mohla přinést své ovoce... co myslíte? -jen mě to tak napadlo -nezkoušel to někdo? (možná by stálo i za pokus, zkusit připojit rychlou flashku a používat ji pouze pro SWAP, jakej by byl, zejména ve hrách rozdíl...)
    Já myslím že se systémem na flash disku neuspěješ. Zkoušel jsem nahrát Visty cvičně na externí USB disk a nenainstaloval jsem je. Prostě mě nepustily.
    A za druhý nevím jaký Visty máš (bys chtěl nahrát), ale třeba Ultimateky maj už od základní instalace myslím 13GB. Takže 8GB disk jim nestačí (navíc snad i základní nejmenší Visty chtějí 20 nebo 40GB místa na disku takže ani s menšíma by se ti to asi nepovedlo).

    EDIT:
    Sorry až ted jsem si všimnul že jsi psal o Windowsech a ne konkrétně o Vistách - takže ten druhý bod asi nebude pravda, ale na tom prvním by jsi asi narazil taky.

    //Edit by boboco: příspěvky slooučeny, používej EDIT, prosím
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 08-03-2007 v 22:56
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    O Vistách jsem se doufám nezmiňoval, chtěl bych tam zkusit dostat normální XP Profíky SP2. Instalátor by měl povolit nacpání na flashku (doufám, pokud ne, zkusil bych přenýst image z disku - to by ale asi nevyšlo kvůli driverům řadiče atp, nefím...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Taky jsem o tom přemýšlel, ale na 2GB se to nevejde. Na 4GB by už mohlo, ale jestli to půjde to je otázka...osobně si myslím, že by to mělo jít normálně naistalovat, fleška by se objevila jako další disk a šup tam s ní...no že bychom to zkusili.? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    Máte někdo zkušenosti s flash disky vyráběnými SLC a MLC technologií? Je někde srovnání těchto technologií? Prý jsou od roku 2007 Voyagery (snad jen neGT) vyráběny MLC, která má být poruchovější a pomalejší. Nevíte co je na tom pravdy?
    Popřípadě jakou výrobní technologií je vyráběn Voyager GT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    10

    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s Corsair Flash Voyager Utility?
    Mám nový Corsair Flash Voyager (2048MB) a chtěl bych si ho naformátovat tímto softem a nic...... Prostě tu Flashku nevidí. Když ho spustím tak se nic neděje. Už na tom sedím 3 dny a nic jsem nevymyslel. Zkoušel jsem i prográmek Format.exe (ten umí něco podobného, zabezpečení heslem) a taky nic.
    Přitom flashka funguje normálně (vidím ji, čtu, zapisuji).
    Díky za každou radu
    Jirka H
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od ji,ho
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s Corsair Flash Voyager Utility?
    Mám nový Corsair Flash Voyager (2048MB) a chtěl bych si ho naformátovat tímto softem a nic...... Prostě tu Flashku nevidí. Když ho spustím tak se nic neděje. Už na tom sedím 3 dny a nic jsem nevymyslel. Zkoušel jsem i prográmek Format.exe (ten umí něco podobného, zabezpečení heslem) a taky nic.
    Přitom flashka funguje normálně (vidím ji, čtu, zapisuji).
    Díky za každou radu
    Jirka H
    Nevím, zda jsi to zkoušel, ale pokud chceš používat tento soft, tak fleška musí být připojená do PC.

    Mě to funguje uplně bez problémů. Soft je naistalovaný a když připojí flašku, tak se ta utilitka ukáže v "systray" a můžu formátovat, partišnovat a vytvořit bootable disk.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    10

    to já ji tam mám zastrčenou a právě že se nic neděje, tak začínám být nervozní......
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Divné, divné...a zkoušel jsi to na jiném PC.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    10

    zkoušel, a je to stejný......... Prostě už mě nic novýho nenapadá. Už ji začínám balit na reklamaci. Jsem z toho hotovej, celej výkend jsem nad tim strávil......
    Jirka H
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    No tak to bych asi zkusil reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Divný problém. Zatím jsem se s tím nikde nesetkal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    10

    už jsem ji tam odnesl, mají teď až 30 dní na zkoumání.....
    Díky za rady
    Jirka H
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Tak pak dej kdyžtak vědět, jak to dopadlo a co s tím dělali...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    Koukal jsem na příslušenství Voyageru GT a byl jsem dost překvapen (zklamán). Je normální jen USB kabel coby příslušenství - kterej stejně používat nebudu? Já jsem tam rozhodně čekal CD s programem na to šifrování. Nevíte jestli je to chyba u prodejce nebo proč by tam nemělo být? Vždyť výbava normálního Voyageru je o dost větší.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rozhraní USB, BT...: PROBLEM - Corsair Flash Voyager Slider (usb3.0 32gb)
    Od ijanek v sekci Periferie
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2012, 15:40
  2. Flash disky: Corsair Flash Voyager 8GB
    Od Pet.formy v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-08-2009, 09:32
  3. Flash disky: Corsair Flash Voyager
    Od mech13 v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 15:18
  4. Rozhraní USB, BT...: Problém s Corsair flash voyager gt 4gb
    Od haCR v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 10:38
  5. Flash disky: Corsair Flash Voyager (1024MB, USB 2.0)
    Od koubi v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 23:29