Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: První spuštení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    Když spustim pc tak nereaguje monitor, neproběhne POST a s jistotou muzu řict ze jedine co jde urcite jsou všechny ventilátory, jinak pc jde vypnout pouze na zdroji.

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    PC je nove, bazarove, stare? Jake je to PC, kdy to zacalo delat? ....



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    PC je nové:
    amd athlon II X3 425
    kingston 2*2gb
    msi r5770
    asus m4a77
    seasonic 500w

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Jak bylo sestavovany? Doma, v servise?

    Zkontroluj napajeni GK.

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jsou zapojené všechny kabely do desky, přidavná napájení grafiky atd? V biosu by to být nemělo, 425 podporuje už prvni 0301..

    Pokud to neni kabelama, zkus odpojit vše nepotřebné (hdd, cd rom), vyndej paměti a vlož jen jeden modul.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    Napajeni GK vypada v poradku a pc jsem stavil doma

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    18

    Přesný typ RAM? Jsou určitě kompatibilní s MoBo?



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    ZKus dotlačit grafickou kartu do slotu a mrkni jestli ti dobře sedí ramky. A jak píše šnek mrkni jestli máš zapojená přídavná napájení, protože to vypadá na to, může být jen málo dotlačené.

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Pokud nepomůže rozebrat a složit znovu (třeba mimo case na stole), tak jedině jít po jednotlivých komponentech. Začal bych zdrojem. Další kandidát je MB, pak CPU.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    K čemu je na základní desce atx 12v 4 pin když mám základní desku napájenou 24 pin konektorem ? Jinak na zdroji mam jeden 4 pin volnej

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Desky jsou většinou napájeny 24Pin + ještě další 4pin. Bez něj se to rozhodně nerozjede.. jestli máš na desce nezapojený 4-pin konektor, je to jistě příčina..

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    35

    Dik uz to jde



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tak hlavně že to byla jen taková prkotina!

    vyřešeno, lock

Podobná témata

  1. První notebook
    Od kyslik11 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 24-06-2013, 23:24
  2. Socket AM3: 5 GHz na AMD !!! první v CZ+SK!
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 16:02
  3. První sestava
    Od mantisa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 13:53
  4. Prvni sestava
    Od WildChild v sekci PC - archiv
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 13:32
  5. První spuštění PC-chladič CPU se přestane točit a další
    Od panZlo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-04-2007, 01:23