The Saboteur - problém
Dobrý den mám problém se spuštěním hry The Saboteur . Je to originální hra . Když jsem ji nainstaloval tak mi nešla spustit jen se oběvila nějaká hláška kvůli slabé grafické kartě . Přiznávám že proti uvedeným HW nárokám je můj PC opravdu slabý ale např. GTA IV se mi na něm rozjelo . Myslíte že s tím půjde ještě něco dělat nebo prostě mám smůlu .
Můj PC :
- Je 2 roky starý .
- Mám DirectX
- Typ CPU DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Předpokládaný takt 2000 MHz
- RAM 1023 MB
- Grafický adaptér Sapphire Radeon X1650 Pro
Velikost paměti 256 MB
GPU takt 594 MHz (originál: 600 MHz)
- Název základní desky MSI 945P Neo5 (MS-7236)
Typ sběrnice DDR2 SDRAM
Šířka sběrnice 64 bit
Můj PC :
- Je 2 roky starý .
- Mám DirectX
- Typ CPU DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Předpokládaný takt 2000 MHz
- RAM 1023 MB
- Grafický adaptér Sapphire Radeon X1650 Pro
Velikost paměti 256 MB
GPU takt 594 MHz (originál: 600 MHz)
- Název základní desky MSI 945P Neo5 (MS-7236)
Typ sběrnice DDR2 SDRAM
Šířka sběrnice 64 bit
Jestli nikdo neví , tam mi stačí když napíšete jestli si myslíte zda li to má cenu řešit např. přetaktováním grafické karty nebo prostě je na to můj pc slabý oproti HW nárokům :
Alternatívne názvy
Saboteur: The Will To Fight
Minimálne požiadavky
Windows XP SP3 / Vista SP1 / 7
Core 2 Dual Core 2.4 GHz / AMD equivalent
2 GB
7GB miesta na HDD
256 MB Nvidia Geforce 7800 GTX / ATI Radeon HD 2600 Pro
Direct X 9.0c kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
Quad Core 2.8 GHz
3 GB
512 MB nVidia 8800 GT
Alternatívne názvy
Saboteur: The Will To Fight
Minimálne požiadavky
Core 2 Dual Core 2.4 GHz / AMD equivalent
2 GB
7GB miesta na HDD
256 MB Nvidia Geforce 7800 GTX / ATI Radeon HD 2600 Pro
Direct X 9.0c kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
Quad Core 2.8 GHz
3 GB
512 MB nVidia 8800 GT
no,ten tvuj pc by potřeboval široky upgrade hlavně ram a grafiku procesor by to možná zvládnul..
a ještě se chci optat kdyz dam novou hru vymaže se mi předchozi uložení?
a ještě se chci optat kdyz dam novou hru vymaže se mi předchozi uložení?
[quote=lukyss;352621]no,ten tvuj pc by potřeboval široky upgrade hlavně ram a grafiku procesor by to možná zvládnul..
[/quote]
Otázka zněla zda-li je možné s tím něco dělat , ale podle tvého komentáře to vypadá že se s tím dělat nedá nic . Může mi k tomu ještě někdo něco říct ? Díky
[/quote]
Otázka zněla zda-li je možné s tím něco dělat , ale podle tvého komentáře to vypadá že se s tím dělat nedá nic . Může mi k tomu ještě někdo něco říct ? Díky
[quote=wojmirek;352623]Otázka zněla zda-li je možné s tím něco dělat , ale podle tvého komentáře to vypadá že se s tím dělat nedá nic . Může mi k tomu ještě někdo něco říct ? Díky[/quote]
možná by si mohl skusit přetaktovat
možná by si mohl skusit přetaktovat
Dej sem screenshot, fotku nebo přesně opiš tu chybovou hlášku.. Jinak můžem těžko vědět co přesně té hře vadí..
Hardwarové nároky The Saboteur
Minimální hardwarové nároky
Operační systém: Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
Procesor: Core 2 Dual Core 2.4GHz nebo AMD podobného výkonu
RAM: 2GB a více
Grafická karta: Nvidia Geforce 7800 GTX s 256MB VRAM nebo ATI Radeon HD 2600 Pro s 256MB VRAM
Harddisk: 7 GB volného místa
Doporuceny je quad core na 2.8, takze nejaky pretaktovani procesoru o 10% ti podle me nepomuze. Chtelo by to kompletni upgrade
Minimální hardwarové nároky
Operační systém: Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
Procesor: Core 2 Dual Core 2.4GHz nebo AMD podobného výkonu
RAM: 2GB a více
Grafická karta: Nvidia Geforce 7800 GTX s 256MB VRAM nebo ATI Radeon HD 2600 Pro s 256MB VRAM
Harddisk: 7 GB volného místa
Doporuceny je quad core na 2.8, takze nejaky pretaktovani procesoru o 10% ti podle me nepomuze. Chtelo by to kompletni upgrade
Takže to už nemá cenu instalovat ?
to speedsnail - sry ale screen asi neudělám pač už jsem to odinstaloval .
to speedsnail - sry ale screen asi neudělám pač už jsem to odinstaloval .
Procesor je sice slabší ale kvuli tomu by se hra nezavřela. Grafika má DX9 i požadovaných 256Mb VRAM.
Jediná věc která nesplnuje min požadavky je 1GB ram. Takže to je možná příčina (pak nechápu proč to psalo hlášku o grafice).
Další možná příčina je neaktuální DX či ovladače.
Jediná věc která nesplnuje min požadavky je 1GB ram. Takže to je možná příčina (pak nechápu proč to psalo hlášku o grafice).
Další možná příčina je neaktuální DX či ovladače.
Třeba šlo o nějaké ingame video a chybějící kodek? Ten by si ale hra měla instalovat sama, píšeš že to je originál, ne nějaká ořezaná warez verze :notsure Jestli chceš radu, tak to musíš zase nainstalovat a dát sem tu hlášku. Nebo ji rovnou napsat do googlu a vsadím se, že řešení najdeš hned.
Ja som kedysi na hry s vacsimi poziadavkami ako mal moj pc pouzival isty program - emulator parametrov grafiky, procesoru a pod...
Neviem ako sa to presne volalo ale dal sa tam nastavit typ hry, potom napriklad aka sa pouziva DX, shader, pocet jadier a ine veci. Ked som to nastavil, hra sa bez problemov zapla i ked niektore textury nesli. Ale tak dala sa aspon hrat :D
Neviem ako sa to presne volalo ale dal sa tam nastavit typ hry, potom napriklad aka sa pouziva DX, shader, pocet jadier a ine veci. Ked som to nastavil, hra sa bez problemov zapla i ked niektore textury nesli. Ale tak dala sa aspon hrat :D
WOW , tak to bych potřeboval něco takového , nepoužívá někdo něco podobného jak tu zveřejňoval '' wanrouter '' . Kdyby prosím Vás někdo věděl o něčem takovém napište mi sem prosím , díky moc .
Zkoušel jsem něco najít a vygooglil jsem MSX emulátor , myslíte si že jde o ten program co mi doporučil wanrouter ?
[quote=wojmirek;354334]Opravdu prosím Vás nikdo neví jak se jmenuje to co hledám ?[/quote]
???? :(:(:(:(:(:( prosím poraďte !
???? :(:(:(:(:(:( prosím poraďte !
Choď na túto stránku http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx (najlepšie v IE), vyber si konkrétnu hru, povoľ inštaláciu komponenty a nechaj otestovať systém.