Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Propojeni PC s LCD televizi.

semtu1 (49)|24.2.2010 14:08
Chci propojit pc s full hd lcd televizi uhlopricka 94 cm.Grafiku na pc mam ati hd 5770.Staci koupit hdmi kabel? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ne tak jak to mam propojit dekuji za odpoved.
Smeli (2302)|24.2.2010 14:41
[quote=semtu1;352585]Chci propojit pc s full hd lcd televizi uhlopricka 94 cm.Grafiku na pc mam ati hd 5770.Staci koupit hdmi kabel? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ne tak jak to mam propojit dekuji za odpoved.[/quote]

Měl by stačit pouze kabel. S jeho konkrétním výběrem ti bude muset ale pomoci někdo jiný :)
Pabler (425)|24.2.2010 15:20
Skor ako uhlopriecku televizie by bolo vhodne uviest akymi konektormi disponuje, ma to HDMI vstup ?

Dalej neviem ako to je so zvukom, kamarat musel tahat extra audio kabel, lebo mu cez grafarnu zvuk proste nesiel .... nieco so zvukom sa pri rade 5000 spominalo no nejak pozorne som to necital :o)
Smeli (2302)|24.2.2010 15:35
[quote=Pabler;352596]Skor ako uhlopriecku televizie by bolo vhodne uviest akymi konektormi disponuje, ma to HDMI vstup ?

Dalej neviem ako to je so zvukom, kamarat musel tahat extra audio kabel, lebo mu cez grafarnu zvuk proste nesiel .... nieco so zvukom sa pri rade 5000 spominalo no nejak pozorne som to necital :o)[/quote]

Radeony od HD2x00 mají integrovaný zvukový kodek v GPU, tudíž by měl jít přes HDMI s obrazem.
semtu1 (49)|24.2.2010 18:09
[quote=Pabler;352596]Skor ako uhlopriecku televizie by bolo vhodne uviest akymi konektormi disponuje, ma to HDMI vstup ?

Dalej neviem ako to je so zvukom, kamarat musel tahat extra audio kabel, lebo mu cez grafarnu zvuk proste nesiel .... nieco so zvukom sa pri rade 5000 spominalo no nejak pozorne som to necital :o)[/quote]

Ano lcd televize ma hdmi vystup stejny jak na grafice v pc