Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Rozdeleni disku a Acronis

  1. #1
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Panove, mel bych takovej mensi dotaz. Asi si jako obvykle odpovim sam, ale rad bych vas pozadal, kdybych se pletl, prosim opravte me....

    Tudiz jedna se o toto:
    Mam Samsung F1 1TB rozdelen na C: kde je systemXP a na F: kde mam data
    A Samsung F3 500GB kde je jen G: a tam mam hry.

    Je to trochu prehazeny, protoze jsem menil disky a takhle to bylo nejrychlejsi (nereste pismena jednotek)

    No a ma otazka zni:
    1)
    Pokud mam nainstalovane hry na G a zmenim pomoci Acronisu pismeno disku rekneme na D, tak pote by neodpovidala cesta odkazu, instalaci a podobne, takze by to asi nejspise neslo, a musel bych instalovat vse znova ze????
    2)
    A protoze uz prece jenom Xp je staresina, koupil sem si Winy7 a rad bych je hodil na druhy disk, tj, ze bych rad rozdelil ten disk G (Samsung F3 500GB) na dva oddily....... Kde na jednom bych rad nechal hry(disk G) a na E nahral system WIN7
    Kdyz rozdelim pomoci Acronisu ten G s hrama na G a E, cesty u XP zustanou zachovany, ne?
    3)
    Nevim proc, ale rad bych si jeste zatim ponechal i funkcni XP, jinak bych tohle neresil.........
    4)
    No a posledni co me napada je, pokud budu mit funkcni XP i WIN7, tak muzu mit hry nahrane na G (zaroven pro XP i pro WIN7) Nebo to musi byt pro kazdy system zvlast (myslim jako 2x instalovane v jinym adresari, nebo to muze byt ve stejnym????

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    159

    Ano jeto přesně tak jak jsi to popsal. Hry pro XP i V7 můžeš mít v jednom oddílu. Některé hry spustíš na obou systémech, i když je budeš míti nainstalované jenom v jednom systému.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    125

    1, Když změníš písmenko, tak se s hrama nic nestane. Jenom když třeba poklikáš na odkaz na ploše, tak budeš muset zadat novou cestu. Jinak by všecko mělo fungovat normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    1) U nekterych her postaci jen upravit zastupce, ale u nekterych bude potreba jeste zmenit cestu v registrech, ale nic vic by nemelo byt potreba udelat

    2) Pokud zachovas pismeno, tak si toho XP (krome zmeny kapacity a noveho oddilu) ani nevsimnou. Jinak viz. bod 1

    3) Proc ne, dualboot XP + W7 (RC) jsem sam mel a funguje to normalne.

    4) Tam si nejsem jisty, ale v pripade, ze oba systemy budou 64bit (nebo 32bit, i kdyz to v pripade W7 nechapu) a dana hra bude delana pouze pro DX9 (nebo mas "pouze" DX9 kartu), tak by to problemy delat nemuselo (krome bordelu v ulozenych pozicich, ktery se casto ukladaj do dokumentu ,...).

    Co se tyce bodu 1 a 4, tak to vyzkousis a uvidis. Tady bude zalezet na tom co to je za hry a jak se zachovaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No tak XP mam 32bit a WIN7 64bit, tak nevim....
    No tak tam nektery hry budu mit 2x.Stejne ocekavam, ze XP opustim. Nemuzu prece zpravovat 2 systemy (prijde mi to i zbytecne). Ale fakt je ten, ze se mi moc XP opoustet nechce jelikoz je mam krasne poladeny.....
    Kartu mam na DX10.......
    To me dohani k dalsi otazce:
    Je nejaka moznost ve WIN7 rozhodnout si, nebo spustit proste hru bud v DX9 nebo DX10 nebo je to napevno dany???

    No a posledni : Je treba nejak specialne upravit spousteni, aby mi to hodilo nabidku obou systemu???? Abych nemusel pri kazdym pousteni jinyho systemu lezt do Biosu a menit Bootovaci sekvenci???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Ja jen nainstaloval win 7 a pri kazdem startu to ukazalo vyber systemu a pak bootovalo do vybraneho.

    U 64bit a 32bit systemu muze byt problem, ze se nektera hra nainstaluje v 64 bit verzi a tu 32bit XP nespusti.

    Co se tyce DX9/10, tak tam podle me opet zalezi na hre. Co sem mel zkusenosti, tak uz nevim ktera hra to byla, ale na W7 se me nainstalovala jak DX9, tak DX10 verze a ve slozce s hrou byly 2 exe soubory, pro kazdy DX jeden.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obnova disku - Acronis
    Od Tiinam v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-08-2013, 14:38
  2. Rozdělení USB disku
    Od ROMIKUS v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-10-2011, 01:27
  3. Diskové oddíly: Rozdělení disku ve Win 7
    Od Honza23 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 11:56
  4. Použitím Acronis True Image Home mi zmizelo 75% disku!
    Od šiki_oldd v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-04-2009, 11:12
  5. Rozdělení disku
    Od billy_86 v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 19:42