Zdravim , používám bittorent a mám problém s tím , že se mi to o hodně rychleji uploaduje než stahuje , může mi někdo pomoct jak omezit rychlost upload a zvýšit tím tak download . Nevím jestli se tím zvýší download ale každopádně je lepší rychleji stahovat než uploadovat ne ? Díky za odpovědi .
Tak pro začátek bych ti doporučil použít jiného klienta, např. uTorrent.
Rychlost uploadu u P2P sítě může mít na download určitý vliv. Zjistil bych si rychlost svého uploadu a omezil to zhruba tak na polovinu ;)
Jinak co se týče používání P2P sítě, doporučil bych si o tom něco přečíst, jak to funguje atd.
Rychlost uploadu u P2P sítě může mít na download určitý vliv. Zjistil bych si rychlost svého uploadu a omezil to zhruba tak na polovinu ;)
Jinak co se týče používání P2P sítě, doporučil bych si o tom něco přečíst, jak to funguje atd.
[quote=wojmirek;353211]Zdravim , používám bittorent a mám problém s tím , že se mi to o hodně rychleji uploaduje než stahuje....[/quote]Tak ono je to hlavně o tom, kolik je na tom torrentu aktuálně seedů a leechů, jestli si pasiv/aktiv, nastavení tvýho klienta atd. atd.
heh, jako čemu (nebo komu?) by to mělo vadit? :D
A mam pocit že si trochu pleteš pojmy s dojmy. Stahuješ = download (ze sítě do tvého PC). Upload je nahrávání ven z tvého PC do sítě.
A mam pocit že si trochu pleteš pojmy s dojmy. Stahuješ = download (ze sítě do tvého PC). Upload je nahrávání ven z tvého PC do sítě.