Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: mikrofon

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    jak můžu otestovat mikrofon jestli funguje?
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    No, třeba tak, že si stáhneš nějaký prográmek pro nahrávání zvuku, dobrý je třeba GoldWave (ten toho umí fakt hoodně ). I když pro tenhle účel ti dobře poslouží i obyčejný záznam zvuku ve Windows...

    Prostě nahraješ, přetočíš zpět, přehraješ a kdyš budeš slyšet cos nahrál, tak funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    Mám notebook siemens amilo L7320 po zastrčení sluchátek a mikrofonu mi už nejde vestavěný mikrofon i repro. hledám jako lázen v nastavení a jsem z toho cimpich. K tomu nemohu nastavit WI-FI od O-2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Tohle bude standardní chování. Zařízení předpokládá, že externí mikrofon a sluchátka budou lepší než integrovaná a taky aby se nehádaly tak se prostě vypnou. Jestli se dají zapnout oboje dvoje najednou, nevím, ale netuším k čemu by Ti to mohlo být dobré...

    Jinak jestli chceš, tak trošku rozepiš svoje problémy s připojením a jak se přesně připojuješ a když tady budem vědět tak Ti zkusíme poradit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    WI-Finu jsem zprovoznila...... ale ten vestavěný mikrofon a reprobedny pořád nefungují..nechci používat externí sluchátka a mikrofon ale asi mi nic jiného nezbyde..reprobedny fungovaly ale po připojení sluchátek pak už nešly..nemyslím současně..mikrofon mi nejde od začátku..díky za radu A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Citace Původně odesláno od adiry@atlas.cz
    WI-Finu jsem zprovoznila...... ale ten vestavěný mikrofon a reprobedny pořád nefungují..nechci používat externí sluchátka a mikrofon ale asi mi nic jiného nezbyde..reprobedny fungovaly ale po připojení sluchátek pak už nešly..nemyslím současně..mikrofon mi nejde od začátku..díky za radu A.
    Aha, tak to jsme se nepochopili, promiň

    Tak první věc co mě ohledně toho mikrofonu napadá je, jestli ho nemáš vypnutý v Ovládání hlasitosti. Tam musíš dát menu Možnosti, Vlastnosti a pak se přepnout na Záznam (ve výpisu bys měla mít zaškrtnuto, aby se zobrazoval ovladač mikrofonu).

    No a v té nabídce, která se objeví bys měla mít vybraný mikrofonní vstup. Po instalaci systému tohle totiž většinou standardně nastavené není...

    Na kartě Přehrávání se pak zase koukni, jestli nemáš zaškrtnuté nějaké ztlumení. To by sice mělo vadit i externím bedýnkám, ale uvidíme, co to provede...

    Pokud by to nezabralo, tak písni a zkusíme něco jiného...

    PS: Jinak jsem rád, že se na tomhle fóru začíná pomaloučku rozšiřovat i ta jemnější část naší populace
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    ahoj,jela jsem přesně podle tvého návodu a nic...ani bedny ani mikrofon..je to hluché..jen pro doplnění je tu nainstalovaný Realtek AC 97..snad na něco příjdeš...mi už dochází energie.. díky A.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Problem s mikrofonem:
    kliknout dole na takovy ten repracek v pravo v liste pravym tlacitkem a dat otevrit ovladac hlastitosti tam dat moznosti/vlastnosti prekliknout na zaznam a dat ok .. ve sloupecku mikrofon dole zakrtnout fajecku a hejblatko posunout nahoru aspon do poloviny .. predpokladam ze bude uplne dole .. otestovat mikrofon zda funguje.

    To dalsi sem moc nepochopil o co jde .. o co s evlastne snazis ? Ten notebook ma prepdokladam normalni zdirku na sluchatka ve chvili kdy tam sluchatka vrazis meli by fungovat .. neni tomu tak ? Pokud jde o pripojeni dalsiho mikrfonu je potreba to zrejme prepnout v driverech .. zkus se rozepsat k cemu to vlastne vsechno ma slouzit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    1

    No tak pánové ještě jednou a bedlivě čtěte:
    Této krásné dívce se stalo, že po vyjmutí sluchátek a mikrofónu z oné zdířky nefunguje na notebooku vestavěný mikrofon i reproduktor. Výše uvedené rady nepomohly. A je tu otázečka pro vás pokročilé.
    Vykřičník Kde je zakopaný pejsanek???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Citace Původně odesláno od oldbubu2
    No tak pánové ještě jednou a bedlivě čtěte:
    Této krásné dívce se stalo, že po vyjmutí sluchátek a mikrofónu z oné zdířky nefunguje na notebooku vestavěný mikrofon i reproduktor. Výše uvedené rady nepomohly. A je tu otázečka pro vás pokročilé.
    Vykřičník Kde je zakopaný pejsanek???
    Ja to pochopil Teda nakonec

    Zkusím se nad tím ještě zamyslet a pak napíšu, teď už musím běžet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    ahoj,díky za snahu ..prostě mě štve že jsem si koupila nový notebook kde je vestavěný mikrofon a reprobedna a nefunguje mi to..sem tam chci poslouchat rádio nebo s někým pokecat přes skype a nechci sebou tahat kably...toho jsem si užila až až..nevím jestli to nemám reklamovat ale návod tady k tomu křápu nebyl a z mých skromných znalostí PC jsem už zkusila všechno snad stokrát..tak kdyby tě ještě něco napadlo dej vědět..díky A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Tak mě nějak už nic nenapadlo Jediné co mě napadá je HW problém a řešením by tedy mohla být reklamace. Jaké sluchátka jsi tam použila? Úplně zezačátku Ti zvuk fungoval a až po připojení sluchátek už ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nejde mikrofon
    Od hudson161 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2012, 15:09
  2. Mikrofon - help urgentnÍ
    Od LiBorec v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-03-2010, 16:37
  3. mikrofon vs. repro
    Od ff98 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2009, 14:30
  4. Jaký mikrofon
    Od astec v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2008, 19:25
  5. mikrofon a TS
    Od mysakmysak v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 08:43