Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: ve win 7 64 bit mam jen dve jadra

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    56

    ahojky ,
    mam takovy problem ve win7 64bit mne hlasi ze mam jenom dve jadra.
    nevite co stim???
    moje pc:
    amd phenom II x3 720
    gigabite ma790fx bios F7
    ram 4bg kingston
    powercolor ati hd 4870 512mb
    2x DVD-RW liteon
    usb creative x-fi

    prosim poradte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Stáhni si program CPU-Z, rozbal, případně nainstaluj (záleží na verzi) a pak sem postni screen z první záložky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Stáhni si program CPU-Z, rozbal, případně nainstaluj (záleží na verzi) a pak sem postni screen z první záložky
    ten program mam ....a furt to ukazuje dve jadra
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Vloz sem (pres spravce priloh) screenshot z toho programu (ALT+PrntScr), aby jsme viděli jak tvoje deska procesor detekuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Ve Správci zařízení odeber (odinstaluj) procesory a restartuj počítač, btw jak je procesor vidět ve Správci zařízení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    56

    obrazek cpu-z
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    start - spustit - napis msconfig

    spusteni pocitace, upresnit... nemas tam nastaveny jen 2 CPU? Neni to spatne nastaveny v BIOSu? Intely to tam maji, nevim jak AMD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Píšeš o AMD Phenom II X3 720 a svreen je s procesorem AMD Phenom II 940 ... tak jaký procesor máš ? Měl by jsi mít tedy místo 2 jader jádra 3.
    Jak to vypadá ve Správci zařízení (vlož screen), kde vidíš pouze 2 jádra ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    56

    sorry ja mam nastaveny v biosu otevreni 4 jadra
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    tak msconfig
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Tak to teda vypni a pak řekni, očividně to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od ferry6 Zobrazit příspěvek
    sorry ja mam nastaveny v biosu otevreni 4 jadra
    Resetuj BIOS do defaultního nastavení ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    pokud to nekdo blbe nastavil v msconfigu, tak mu reset biosu nepomuze, ale zkusit to muze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    start - spustit - napis msconfig

    spusteni pocitace, upresnit... nemas tam nastaveny jen 2 CPU? Neni to spatne nastaveny v BIOSu? Intely to tam maji, nevim jak AMD.
    dekuju ti moc bylo to tim.....ale vubec nevim jak jse to tak udelalo.....

    dekuju moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Přehřávíní PC (jádra)
    Od wolfinek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 16-05-2014, 16:46
  2. Ze 2 jadra na 4 jadro
    Od Georginek v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-01-2011, 15:57
  3. Dvě jádra
    Od lukyss v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 30-04-2009, 22:01
  4. Chlazení procesorů: Teplota jadra
    Od Nefro v sekci Chlazení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 17:49
  5. 4 jádra
    Od B.Gen.Jack.O.Neill v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 10:15