Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

problemy s trhanim oken na pc

misickagolf (30)|4.3.2010 12:31
dobry den ,mam takovy problem,mam pocitac deska m2a-vm,3giga ram,grafiku ati radeon hd 5670.problem spociva v tom,ze kdyz otevru na plose treba 4 okna najednou,a jednim oknem pres ty ostatni presunuju,tak se okna trhaji,grafika je 14 dni nova,v krame me preflesovali bios desky,a problem pretrvava,jsem uz bezradny,a nikdo nevi,v krame me rikali,ze tento problem je normalni,ale na jinych pc to nedela.muzete nekdo poradit co stim???mam tam win xp.diky za jakoukoli radu
Salamander (6177)|4.3.2010 12:32
Ovladace grafiky mas aktualni ?
misickagolf (30)|4.3.2010 12:34
ano mam
dzandra (1368)|4.3.2010 12:44
No já bych to možná viděl na problém s hdd, zkus ho otestovat, popřípadě supstit chckdsk. Nevím jak jsi na tom s fragmentací a jeho teplotou.
misickagolf (30)|4.3.2010 12:47
no,ja moc pocitacum nerozumim,takze ani nevim jak ho otestovat,jeste jsem zapomel dodat,ze hry funguji bez problemu,jen proste ty okna blbnou,nemuze to byt treba systemem???
dzandra (1368)|4.3.2010 12:52
Kdybych sem tam nejezil do vých čech tak nevím co je krám. No hoši se tím asi moc ani nezabývali, protože to normální není. No zkus si stáhnou cc cleaner a krapet pročistit system. Mohl ti pomoci tune up utilities 2010, je to na 30 trial, pak si to odinstaluješ.

Tu teplotu ti ukáže třeba crystaldiskinfo
misickagolf (30)|4.3.2010 12:57
ok zkusim procistit,a kdys ani toto nepomuze????take si myslim zetotak nema byt,protoze semito nikdy nestavalo,ale je mi divne ze hry funguji v poradku,akorad ty okna blbnou,ono kdys koukam na internetu na naky serial,nebo cokoli jineho,a otevru ktomu jedno okno,a hybu snim,tak to video tez blika.fakt sem stoho uplne nestastnej
kevin00 (10238)|4.3.2010 12:58
Doplň kompletní sestavu, které se problém týká. Vlož screeny z CPU-Z a GPU Caps Viewer. Máš nainstalovaný ovladač DirectX? Zkusil bych odinstalovat ovladače graf. karty a v nouzovém režimu vyčistit zbytky ovladačů pomocí Driver Sweeperu. Poté bych zkusil jestli se okna "sekají" a nainstalovat aktuální drivery. BTW Co se týče čistění systému, výborným pomocníkem je Glary Utilities a je to freeware ;)
misickagolf (30)|4.3.2010 13:02
no nevim,system mi tam daval kamarad pres 4dny,tak by nemel bejt zaneradeny,nebo muze???a v pocitaci ted nic nemam,je skoro prazdny:-)
dzandra (1368)|4.3.2010 13:10
Počkej to ti jako systém ladil 4dny nebo jsi se překliknul a mělo být před 4mi dny. A jak dlouho tam ten systém je. Ono naistalovaní a slušně rozchození systemu maximálně zabere 12 hodin. I když už jsem se s tím taky drbal déle. Ale zkus udělat ty kroky co ti radil já a kevin a pak dej vedět.
¨
Jo ja ještěrka radila taky
Georginek (2957)|4.3.2010 18:33
Definuj trhani :D
Resil jsem neco podobnyho prechod z maleho monitoru na vetsi.....
Je to normalni, precti si tohle :D

https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/43799-lcd-monitor-trha-se-obraz#338155 + obrazek a vysveteni
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/45316-trhani-obrazu

BTW monitor mas jakej?

Pokud se okna jakoby nerozdeluji(nedelaji se tam cary) a jen se trhaji je problem jinde
misickagolf (30)|4.3.2010 22:52
no monitorem to neni,jelikoz nez sem tam dal tuto novou grafiku,problemy sem stim nikdy nemel.no,ten system tam mam novy davany pred 4 dny.myslite zeby nepomohlo preistalovani systemu???jak rikam moc pocitaci cose tyce takovych to veci moc nerozumim.mate nekdo jednodusi napad co vyzkouset???