Zdravim vsechny odborniky i laiky pres SW/HW. Nedavno se mi objevil takovy zapeklity problem, zacalo mi stagnovat pc. Drive vse slapalo jako na dratkach ale ted kdy jsem chtel spustit nejaky program, oblibenou hru nebo dokonce film tak se mi pc zacalo strasnym zpusobem zasekavat v intervalech od 2-5s asi mi date za pravdu ze koukat se v tomhle na film nebo snad hrat nejakou hru je nemozne. Ale bohuzel to nezustalo jen u sekani pc problemy pribivali. Zacal blbnout i zvuk a to zpusobem jako kdyz nekdo posloucha muziku na starem gramofonu a prstem pritom brzdi desku. Na to navazal dalsi problem s mysi. Ta se zacala pohybovat strasne pomalu jakoby plavala v nejake tekutine. A nejhorsi na tom bylo kdyz se vsechny tyhle problemy spojily dohromady to uz jsem nevydrzel a rekl si ze sahnu po razantnim reseni. Prvni co me napadlo bylo projet pc nejakym antivirem ale bohuzel bez vysledku, podle antiviru jsem cisty. A tak jsem si stahl online scaner ktery byl paradne ohodnocen a bylo tvrzeno ze nejde jakehokoli skudce v pc. Ale ani ten nic nenasel a tak jsem hledal na netu a nasel stranku kde jeden chlapik psal o podobnem problemu a ze mu take antivir nic nenasel. Pry mu pomohl format disku a cista instalace woken. Tak jsem si rekl proc ne pokud to pomuze. Provedl jsem format a po nainstalovani XPcek, vsech potrebnych ovladacu, aktualizaci systemu a nainstalovani antiviru se vse zdalo byt v poradku. Ale zdani klamalo, po cca 8 hodinach se problem objevil znovu a tak uz vazne pochybuji ze by byl problem v SW. V HW se vubec nevyznam a tak vam sem hodim alespon pribliznou konfiguraci meho PC.
CPU- AMD Sempron(tm) Processor 3000+
MB- ASUS M2A74-AM SE (3 mesice stara-predesla mi blbnula)
integrovana grafika ATI Radeon 2100
integrovana zvukovka Realtek HD
Vic zesebe uz opravdu nevymacknu, ale presto doufam ze mi nejaky expert mezi vamy poradi. Predem dekuji za nejakou odpoved.