Dobrý den na splátky jsem si vybral tenhle notebook od HP . Chtěl bych aby byl co nejlepší na hry , dále práce s programy Microsoft Office .
http://eshop.jupitercomp.cz/main.asp...&PRO_ID=306494
Myslíte že jsem si vybral dobře ?
Dobrý den na splátky jsem si vybral tenhle notebook od HP . Chtěl bych aby byl co nejlepší na hry , dále práce s programy Microsoft Office .
http://eshop.jupitercomp.cz/main.asp...&PRO_ID=306494
Myslíte že jsem si vybral dobře ?
Jinak kdyby mi někdo chtěl doporučit něco jiného tak si myslím že těch 50 000 jsem do toho schopen vložit , přece mi to chvíli vydrží . A bude to na splátky![]()
Notebook na office za 44 tisíc?To je samozřejmě trochu úlet, když na hry, tak už za 30tis. sestavu s monitorem, na které pojede všechno na co si vzpomeneš + slušně vybavený notebook za 14.
Za ty penize bych si taky radsi poridil stolni PC nez notas ale pokud na tom trvas tak si vyber nejaky s vetsim displejem....na hry 15.6" neni nic moc. Doma takovy notas mam a je to o nicem![]()
Naprosto mi uníká smysl vyhodit 50 tisíc za notebook (a na splátky je to ještě větší kravina.. přeplatíš něco navíc a splácet ho budeš ještě v době kdy tržní hodnota bude pár tisíc.) Pokud to tedy není investice která ti vydělává peníze (pracovní stroj) a splátky si odečteš do účta.
Slušný notebook na ktérém už si něco zahraješ koupíš za polovičku. Takže pokud nemůžeš mít domácí PC na hry (a to koupíš za 20 i s 24" LCD), vybíral bych "herní" ntb v normální cenové relaci.
Moje tipy:
Sony Vaio s I5 a HD5650 (imho velmi dobrá cena vzhledem k výkonu, bude pomaleji ztrácet hodnotu, stylovka)
Fujitsu Amilo Cenový tip, pod 16 tisíc! (a srovnatelný výkon s ostatními)
Další srovnatelné produkty
Samsung s I3 a GT330M nebo I5+GT330M
Toshibu Qosmio (stejné vnitřnosti s posledním samsungem, stylyzováno do "gaming" notebooku")
Toshiba A500 (starší generace komponent, vykonově srovnatelné)
50k za notebook ma smysl mozna pro korporatni zakazniky, ale urcite ne na hry. Na hry si kup konzoli nebo stolni PC a na prenaseni notebook nebo netbook. Vsechno te to vyjde levneji a bude to vykonnejsi.