Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: chyba pci.sys a hal.dll

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    79

    Zdravím pc mam opraveny z reklamace byla mi vyměněna zakladni deska a ramky ,ale ted mam problem se systemem po hodině a někdy po 3 hodinach se mi oběvi modrá obrazovka (BSOD) a pak se restartuje pc a oběvi se mi chybova hláška:Systém Windows nelze spustit.Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen:System32\Drivers\PCI.sys ještě jednu hlášku mi to hlásilo:Systém Windows se nepodařilo spustit z důvodu chyby softwaru.Oznamnte uvedené potíže:Zaváděč potřeboval knihovny DLL pro vrstvu HAL.Kontaktujte Technickou podporu a nahlaste problém do systemu se dostanu vždycky až dalši den , systém jsem přeinstaloval a furt to děla budu to muset znova reklamovat?ovladače jsem všechny doinstaloval a nic nepomohlo děkuju předem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    79

    pls poradte fakt si nevim rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Novy BIOS pro zlepseni kompatibility ??

    Predpokladam ze ovladace od desky uz jsi nainstaloval(W7 sice maji svoje ale to neni ono) a vypnout AHCI v BIOSu uz si taky zkusil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    79

    ovladače nainstalovany mam a vypnout to AHCI jsem nezkoušel kde to mam najit v biosu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Majkl92 Zobrazit příspěvek
    Zdravím pc mam opraveny z reklamace byla mi vyměněna zakladni deska a ramky ,ale ted mam problem se systemem po hodině a někdy po 3 hodinach se mi oběvi modrá obrazovka (BSOD) a pak se restartuje pc a oběvi se mi chybova hláška:Systém Windows nelze spustit.Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen:System32\Drivers\PCI.sys ještě jednu hlášku mi to hlásilo:Systém Windows se nepodařilo spustit z důvodu chyby softwaru.Oznamnte uvedené potíže:Zaváděč potřeboval knihovny DLL pro vrstvu HAL.Kontaktujte Technickou podporu a nahlaste problém do systemu se dostanu vždycky až dalši den , systém jsem přeinstaloval a furt to děla budu to muset znova reklamovat?ovladače jsem všechny doinstaloval a nic nepomohlo děkuju předem za pomoc.
    vypni automatický restart systému, a opiš hlášky co tam vyskočí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    79

    kde mam vypnout automaticky restart systemu?to AHCI v biosu nikde neni a myslite ,že to muže byt biosem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Majkl92 Zobrazit příspěvek
    kde mam vypnout automaticky restart systemu?to AHCI v biosu nikde neni a myslite ,že to muže byt biosem?
    Neřeš:
    1) Win.klavesa+Pause > objevi se Vlastnosti systemu > zalozka Upřesnit > Spuštění a zotavení systému tlačítko Nastavení > Automaticky restartovat - nesmé být začkrtnuté, - OK

    opiš chyby dej je sem

    2) http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=4090

    3 Pak se ozvi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Muze ale nemusi. Tech informaci je malo a jsou obecne.

    AHCI je mod radice disku, vem si k ruce manual k desce mel bys to tam najit.

    Taky je dulezite jestli je to uplne stejna deska jako byla ta predtim, jestli byl system preinstalovan nebo je to puvodni instalace, zda byli preinstalovany aktualni ovladace k desce ze stranek vyrobce. Zda se nekde neco neprehriva, typicky disk a pak odmita cist.

    Zkus:
    - aktualizovat BIOS
    - otevrit bednu a prubezne kontrolovat dotykem teplotu komponent, nebo softwarove treba everestem
    - odinstalovat a vycistit ovladace desky a grafiky a nahradit je nejnovejsimi z webu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    Muze ale nemusi. Tech informaci je malo a jsou obecne.

    AHCI je mod radice disku, vem si k ruce manual k desce mel bys to tam najit.

    Taky je dulezite jestli je to uplne stejna deska jako byla ta predtim, jestli byl system preinstalovan nebo je to puvodni instalace, zda byli preinstalovany aktualni ovladace k desce ze stranek vyrobce. Zda se nekde neco neprehriva, typicky disk a pak odmita cist.

    Zkus:
    - aktualizovat BIOS
    - otevrit bednu a prubezne kontrolovat dotykem teplotu komponent, nebo softwarove treba everestem
    - odinstalovat a vycistit ovladace desky a grafiky a nahradit je nejnovejsimi z webu
    Proboha čti!!!!!!

    Systém přeinastaloval, ovladače nainstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Aha, pardon, system ano, ale verze ovladacu?? Z CD ci z webu?

    OS je SP3 ? Udelal nejdriv aktualizace OS a pak instalaci ovladacu? nebo naopak ? nebo vubec ?

    vic podrobnosti, celej postup kroku.

    Ten vypis taky samozrejme, ale pochybuju ze pomuze.
    Naposledy upraveno uživatelem |Mio|: 06-03-2010 v 21:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    79

    ted pišu na jinem pc už se nemužu dostat do systemu píše to systém windows nelze spustit.uvedeny soubor je poškozen nebo nebyl nalezen:System32\Drivers\Ntfs.sys
    tento soubor můžete zkusit opravit spuštěním instalace systému windows pomocí originalni instalačni diskety nebo disku cd-rom.Opravu spustíte stisknutím klávesy R na první obrazovce. nestih jsem to všechno udělat budu to muset udělat až zítra do systemu mě to už dnes nepusti OS mam SP2 nejdřiv jsem nainstaloval SP2 pak ovladače
    Naposledy upraveno uživatelem Majkl92: 06-03-2010 v 22:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Majkl92 Zobrazit příspěvek
    ted pišu na jinem pc už se nemužu dostat do systemu píše to systém windows nelze spustit.uvedeny soubor je poškozen nebo nebyl nalezen:System32\Drivers\Ntfs.sys
    tento soubor můžete zkusit opravit spuštěním instalace systému windows pomocí originalni instalačni diskety nebo disku cd-rom.Opravu spustíte stisknutím klávesy R na první obrazovce. nestih jsem to všechno udělat budu to muset udělat až zítra do systemu mě to už dnes nepusti OS mam SP2 nejdřiv jsem nainstaloval SP2 pak ovladače
    Za domácí úkol napiš komponenty sestavy
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Tak pri nasledujici preinstalaci rozdel disk na 2 casti, naformatuj systemen NTFS a system nainstaluj az na tu druhou cast. Pokud by byl problem s diskem melo by to na mene pouzivane casti byt lepsi, pokud mas k dispozici jiny HDD zkus jej pouzit.

    Po instalaci nejdriv proved aktualizaci na SP2 a nasledne SP3, pripadne pouzij rovnou instalacni medium SP3.

    Nasledne potom nainstaluj nejnovejsi dostupne ovladace desky a grafiky a antivirovy program.

    Dojed vsechny aktualizace pres windows update.

    A pak muzes bud zkusit pouzivat a cekat jestli spadne, nebo byt optimista a rovnou instalovat kodeky, acrobat, office atd.


    Ale nastav to co uvedl astec a opis tu chybu s BSOD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    79

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Za domácí úkol napiš komponenty sestavy
    tady je moje sestava procesor INTEL Pentium Dual-Core E5200 2.50ghz grafika: Nvidia Geforce 9500GT 1gb RAM:2x2gb DDR2 chip KINGMAX 800MHz HD:Samsung 500gb HD502IJ zakladni deska:MSI G31TM-P35 předtim jsem měl MSI G31M3-F dali mi na reklamaci lepši zakladni desku a nebo horší a je vůbec kompatibilní s moji sestavou? jestli to neni tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Deska je vicemene ekvivalentni, o neco novejsi tedy snad i lepsi.

    Ten BIOS mas tedy nejnovejsi 4.5 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chyba HDD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2011, 00:23
  2. HDD - chyba S.M.A.R.T.
    Od xwing v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-02-2011, 22:04
  3. Chyba obrazu na LCD notebooku - v displeji chyba neni
    Od lucinkapes v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 19:35
  4. Chyba v IE6
    Od jerryczech007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 22:09
  5. Chyba při inslaci XP.....HW, SW chyba?
    Od Kollda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 21:53