Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém s připojením

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    ZDravím, mám zajímavý problém. Na stolním PC mám Win7, jsem připojení přes kablík k ADSL routeru. Už včera se mi ukázalo, že se mi počítač připojil ke 2 sítím najednou - moje a neznámá. Mohu se optat, zda někdo nevíte jak to vyřešit? Děkuju moc
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2site.jpg 
Zobrazení: 147 
Velikost: 176.3 KB 
ID: 15961  
    Naposledy upraveno uživatelem dakty: 07-03-2010 v 10:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Dej sem jeste screen ze zalozky "zmenit nastaveni adapteru" (vlevo).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    tady je:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2site-1.jpg 
Zobrazení: 172 
Velikost: 74.3 KB 
ID: 15963  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Hmm, jen jedno zarizeni, zajimave. A co "zobrazit uplnou mapu" (vpravo nahore), je tam neco, o cem by jsi nevedel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    Když se ji pokusím zobrazit, tak to napíše, že nelze, jelikož se jedná o veřejnou síť tudíž to prioritně bere tu druhou a ne tu moji. Myslel jsem, že by to mohlo být i v nastavení "Domácí skupiny" v rámci Win7, ale i když ji opustil, restartil comp, tak stále to stejné. Nastavení karty je na automaticky DHCP, nic přednastaveného takže vůbec nevím, co s tím
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Alf Alf je offline
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    306

    Klikni na "Připojení k místní síti" u konkrétní sítě v Tvém obrázku a pak na "Podrobnosti" v nově otevřeném okně. Co je uvedeno v řádku "Popis"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    Tak nějak vyřešeno

    Zkoušel plno věcí... odpojit kabel, restartovat router,... a plno dalšího. A finálně pomohlo, že jsem zakázal síťovou kartu, pak dal diagnostiku a naskočilo to. Doufám, že se to už neobjeví

    kdyby ano, tak napíšu

    děkuju moc pánové
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. problém s připojením na internet + problém s ovladači
    Od fallendarkone v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-10-2012, 14:12
  2. Problém s připojením
    Od elekromechanik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-01-2012, 19:46
  3. 2,5" HDD: Problém s připojením
    Od Corruptor v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2011, 16:25
  4. Problém s připojením LAN
    Od vagy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-11-2009, 07:57
  5. Problém s připojením?
    Od r-a-k v sekci Sítě
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 15:16