Nefunčnost nižších rozlišení
Mám GeForce 8600 GTS a používám Windows XP a mám problém s rozlišením 800 x 600 pixelů kdy dojde k zdeformování obrazu (střed se roztáhne a okraje naopak smrští). Docela to vadí když chci hrát nějakou starší hru. Zkoušel jsem instalovat nejnovější ovladače i znovu použít původní co jsem před dvěma lety ke kartě dostal, ale problém zůstává. Tak jestli někdo ví jak na to budu rád :-)
[quote=Dorian.Alvar;356951]Mám GeForce 8600 GTS a používám Windows XP a mám problém s rozlišením 800 x 600 pixelů kdy dojde k zdeformování obrazu (střed se roztáhne a okraje naopak smrští). Docela to vadí když chci hrát nějakou starší hru. Zkoušel jsem instalovat nejnovější ovladače i znovu použít původní co jsem před dvěma lety ke kartě dostal, ale problém zůstává. Tak jestli někdo ví jak na to budu rád :-)[/quote]
A co monitor? Nektery LCD si upravujou obraz v jinym nez nativnim rozliseni dle sveho a treba s tim ma problemy. Zkus se pohrabat v nastaveni primo na monitoru, nebo pokud mas doma napr. stary CRT monitor, tak zkus zapojit ten.
A co monitor? Nektery LCD si upravujou obraz v jinym nez nativnim rozliseni dle sveho a treba s tim ma problemy. Zkus se pohrabat v nastaveni primo na monitoru, nebo pokud mas doma napr. stary CRT monitor, tak zkus zapojit ten.