Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nefunčnost nižších rozlišení

Dorian.Alvar (1)|8.3.2010 19:44
Mám GeForce 8600 GTS a používám Windows XP a mám problém s rozlišením 800 x 600 pixelů kdy dojde k zdeformování obrazu (střed se roztáhne a okraje naopak smrští). Docela to vadí když chci hrát nějakou starší hru. Zkoušel jsem instalovat nejnovější ovladače i znovu použít původní co jsem před dvěma lety ke kartě dostal, ale problém zůstává. Tak jestli někdo ví jak na to budu rád :-)
DrZelenka (2491)|8.3.2010 19:48
[quote=Dorian.Alvar;356951]Mám GeForce 8600 GTS a používám Windows XP a mám problém s rozlišením 800 x 600 pixelů kdy dojde k zdeformování obrazu (střed se roztáhne a okraje naopak smrští). Docela to vadí když chci hrát nějakou starší hru. Zkoušel jsem instalovat nejnovější ovladače i znovu použít původní co jsem před dvěma lety ke kartě dostal, ale problém zůstává. Tak jestli někdo ví jak na to budu rád :-)[/quote]

A co monitor? Nektery LCD si upravujou obraz v jinym nez nativnim rozliseni dle sveho a treba s tim ma problemy. Zkus se pohrabat v nastaveni primo na monitoru, nebo pokud mas doma napr. stary CRT monitor, tak zkus zapojit ten.
mech13 (5526)|8.3.2010 20:13
1) co mas za monitor?
2) jak je pripojen? (d-sub nebo DVI)

jestli mas LCD na DVI tak v nVidia control panel nastav DO NOT SCALE nebo USE NVIDIA SCALING (v adjust desktop size and position)