Zdravím vsechny.
Pls o pomoc. Třeba už se s tím někdo setkal.
Mám monitor ACER LCD AL1951 a cca týden mi skáče po zapnutí PC na obrazovku okénko z nastavením monitoru - konkrétně okno VOLUME (viz. obr. - vyfoceno mobilem prtscr nefunguje) . Doteď stačilo zmáčknout nějaký ze čtyř volitelných tlačítek dole na stojanu pod monitorem a okno zmizelo.
Dnes už je to nastálo, ať mačkám co mačkám. Po zanutí PC mi skočí totéž okno, ale s 50tkovou hodnotou nastavení volume a začne to bez mojí iniciativy stahovat volume na "0".
Bohužel všechny čtyři tlačítka pod monitorem jsou před-při-i po, naskočení okna neaktivní.
Co jsem zkusil:
- restart PC, restart monitoru, implementace staženého driveru, čachry se zvukovkou a reprákama (mikrofonem), prošel jsem kabely od monitoru i monitor zda není někde regulátor hlasitosti (a není), snad dle mě skoro vše co by to mohlo ovlivnit a stejnak se toho okna nemůžu zbavit
V jednom případě se mi toho okna podařilo na mmt zbavit a to při současné kombinaci stisknutí 2-3 tlačítek pod monitorem. Bohužel jakmile jsem je pustil (i postupně) je tam okno znova! agrrr
Zda-li někdo ví jak z toho pls o radu. Díky všem za ochotu. Pozn. ten monitor vlastním cca 4 roky), taky mi mohl už dát vale.