Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: GeForce GO 6600 - rozliseni externiho monitoru pres VGA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Zdravim,
    chci si koupit k notebooku monitor a marne se snazim zjistit, jake rozliseni je schopna zvladnout karta nVidia GeForce GO 6600 (128 MB) pres VGA rozhrani. Udajne je to max. 1600x1200.
    Zvladne to 1680x1050 jako je display v notebooku, nebo jake rozliseni - vic, min, 4:3, 16:10?
    Dik
    H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Napiš jaké rozlišení potřebuje tvůj vybraný monitor a napíšem Ti jestli to 6600 zvládne. 1680*1050 zvládne vpohodě.
    Pokud bude monitor 19" a menší ber 4:3, pokud bude monitor 20" a vyšší ber wide tedy 16:10

    EDIT: myslím, že limit je 1920*1200
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 05-03-2007 v 20:02
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Dik za odpoved.
    Chtel bych rozliseni monitoru min. 1680x1050 (jako display), kazdopadne 16:10. Jediny, kde jsem co nasel, byl manual k notebooku, kde je jako max. uvedeno tech 1600x1200. Podle podpory nVidie zvladne GO 6600 pres VGA max. 2048x1536 (pres dual link DVI port 2560x1600). Ja mam vystup pouze VGA, a trochu me zarazi, ze veskere udaje k tomuto portu hovori o pomeru 4:3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od hkohorta
    Dik za odpoved.
    Chtel bych rozliseni monitoru min. 1680x1050 (jako display), kazdopadne 16:10. Jediny, kde jsem co nasel, byl manual k notebooku, kde je jako max. uvedeno tech 1600x1200. Podle podpory nVidie zvladne GO 6600 pres VGA max. 2048x1536 (pres dual link DVI port 2560x1600). Ja mam vystup pouze VGA, a trochu me zarazi, ze veskere udaje k tomuto portu hovori o pomeru 4:3.
    Jo to tak bývá. Uvádí se většinou 4:3

    2048x1536 VGA
    2560x1600 DVI
    - budou ty max. rozlišení to mají napsané správně (podle mě).

    Jinak vysoká rozlišení 16:10 6600 určitě podporuje např:
    2048*1280, 1920*1200, atd...

    Vyber si prostě monitor s rozlišením do 2048x1536 a nic neřeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Diky za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Tak jeste trochu obecneji. Lze pres VGA port pripojit monitor 16:10?
    Podle podpory nVidia pripojeni pres VGA nepodporuje rozliseni 1680x1050.
    (Bohuzel nejsou schopni odpovedet poradne na otazku, ale odpovedi vzdy jen na neco, takze se jich ptam porad znovu.)
    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Ano přes VGA se monitory 16:10 zapojit normálně dají...
    6600 přes VGA rozlišení 1680*1050 určitě podporuje, ale chtělo by to asi ještě ověřit na té nVidii...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Tak podle nVidia VGA port na GO 6600 nepodporuje rozliseni 16:10 ?!?
    With reference to your question, we would like to inform that the VGA port would not be able support 16: 10 resolution.


    Jak to tedy je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Jaký máš notebook? Přesně typ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Premio 6050N s displayem 1680x1050.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No vidíš 1680*1050
    16:10
    A to prý Go 6600 neumí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    9

    Neumi pres VGA port... ?!?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LCD: Jake rozliseni monitoru pouzivate?
    Od cuaron v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-08-2012, 17:54
  2. GeForce: GeForce 6600 GT preblikavanie
    Od fengine v sekci Grafické karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 27-02-2011, 11:19
  3. GeForce: Problém s GeForce 6600 ?
    Od Novotak33 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 13:34
  4. jak zmenit rozliseni na monitoru????
    Od Bili v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 11:41