Já jsem četl, že podsvícení hodinek je vyrobeno z tritiaa tak by mě zajímalo, zda-li budeš potřebovat baterku (vždyť to přece svítí) a jestli nebudeš poškozovat přírodu, neboť tritium jak jsem slyšel je prý radioaktivní. A vůbec nemůže mi to poškodit zdravý ... myslíš, že bych mohl sepsat petici na zákaz používání tritia v hodinkách ... přeci nejsem žádná laboratorní myše.
To by ti asi nejlepe vysvetlil Michal, ja se v tom nevyznam, on je pres ten podvodni svet - plavajici zeny, chobotnice, chapadla atd...petice je dobra vec, ale porad nevim co takovy potapec potrebuje a treba i jak se jim stane. Je mozne ze bych si treba napustil vanu, oblekl si neopren a tam usnul??? Byl bych pak pravy potapec?
Panove jste ot .. tady je to o tom jak se stat OPRAVÁŘEM !!!! Takze si zalozte vlastni thread tykajici se potapeni a nedelejte v tom michalovi zmatek!
Já neříkám, že chci být opravářem. Mě zajímá co všechno musí splnit, aby se jím stal.
Graf v klidu.gif ukazuje, ukazuje stav uprostřed práce (nekolik hodin po prohlížení internetu, přáhrání několika videí na youtube, práci s PSPadem)
Graf aktulializace.gif ukazuje jak to vypadá těsně po restartu při aktulizaci MS Security essential.
P.S. Je snad chválihodné napřed sehnat informace a pak jít na živnostenský úřad, ne ?
A co tymi obrazkami s pokecom ohladne task managera chcel autor povedat ?![]()
Naposledy upraveno uživatelem faugusztin: 29-03-2010 v 14:50 Důvod: Spresnenie
Ty stránky pojedem do Liberce jsou myšleny opravdu vážně nebo je to jen nějaká sranda ?
Jinak by mě v životě nenapadlo,že by něco takovýho mohlo vzniknout.ale je to určitě moc hezký.
Čistil jsem NTB pomocí CCleaneru a když jsem odstraňoval "obnovení systému" tak jsem zjistil, že při aktulizaci MS security essential se bod obnovy vytváří.
To by vysvětlovalo proč to trvá tak dlouho.
S Kolesou to máš marný,on si pořád mele tu svou pohádku a když mu nabídneš řešení tak to jeho máme nechce a nebo nedovolí.![]()
Ja byto to locknul a taky přesunul...vyřešeno![]()