Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 53

Téma: Kam si ukládá "virové" soubory MS Security Essential?

  1. #16
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    Dík, přečtu si jejich reklamační podmínky.

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    OMG, ty nejdrive napises, kde jsou definicni soubory a az po nekolika prispevcich z tebe vyleze, ze aktualizace AV trva ukrutne dlouho. A netrva dlouho nahodou nasledna KONTROLA PC? Pokud mas nastavene zkontrolovani PC po kazde aktualizaci, tak se nedivim, ze je NTB nepouzitelny (ani jsi nenapsal konfiguraci!)- pokud je tedy starsiho data.
    Proste se podivej do nastaveni (je to snad cesky) a zakaz jakoukoliv automatickou kontrolu souboru, ktere uz na disku jsou.



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    to není následnou kontrolou. Když se spustí aktulizace tak si zobrazím progres bar a koukám jak to postupuje.

  4. #19
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    Citace Původně odesláno od michal.kolesa Zobrazit příspěvek
    to není následnou kontrolou. Když se spustí aktulizace tak si zobrazím progres bar a koukám jak to postupuje.
    A jaka je rychlost (speedtest.net) na tom NTB? Jaky disk (fragmentace) a procesor? Chova se NTB jinak plynule?

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Citace Původně odesláno od durib Zobrazit příspěvek
    A jaka je rychlost (speedtest.net) na tom NTB? Jaky disk (fragmentace) a procesor? Chova se NTB jinak plynule?
    A jsme v začarovaném kruhu, na toto téma už tu měl kolesa nejeden topic....

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217


  7. #22
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    Fragmentace 20 procent.

    Nevěřím, že to bude nějaký zázrak. Maximálně několik sekund.

    sfargmentuji to.



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    Citace Původně odesláno od michal.kolesa Zobrazit příspěvek
    Fragmentace 20 procent.

    Nevěřím, že to bude nějaký zázrak. Maximálně několik sekund.

    sfargmentuji to.
    Kolesa, v mem predchozim prispevku jsou 3 otazky= 3 otazniky =???
    Proc mi odpovidas jen na pul z jedne? Az budes znat odpovedi, napis je VSECHNY do jednoho prispevku. Co ti tak asi mam napsat na fragmentace 20%?- defragmentuj?

  9. #24
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    bez MS security se chová plynule. NTB HP compag nx6110

  10. #25
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    Citace Původně odesláno od michal.kolesa Zobrazit příspěvek
    bez MS security se chová plynule. NTB HP compag nx6110
    Je to uz stary notes. Dival jsem se na specifikace a problem vidim hlavne tady: RAM (MB): 256 DDR-333 a jako nejvetsi dorazecka RAM toto: Video: Intel 82915GMx Graphics Controller, do 64MB (sdílená)
    Pokud mas opravdu jen 256 MB RAM, bude NTB pomalejsi po kazde instalaci AV. Eset si vezme okolo 30MB, Essentials i 50 MB, pokud do toho je jeste neco pustene...
    Jestli mohu doporucit, tak prikup dalsi 512 MB DDR (je to otazka 500 CZK)- http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400821UY00ZKBV
    nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400821UY00Z5D0

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od durib Zobrazit příspěvek
    Je to uz stary notes. Dival jsem se na specifikace a problem vidim hlavne tady: RAM (MB): 256 DDR-333 a jako nejvetsi dorazecka RAM toto: Video: Intel 82915GMx Graphics Controller, do 64MB (sdílená)
    Pokud mas opravdu jen 256 MB RAM, bude NTB pomalejsi po kazde instalaci AV. Eset si vezme okolo 30MB, Essentials i 50 MB, pokud do toho je jeste neco pustene...
    Jestli mohu doporucit, tak prikup dalsi 512 MB DDR (je to otazka 500 CZK)- http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400821UY00ZKBV
    nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400821UY00Z5D0
    Myslím ale že Ti odpoví,to by musela zaplatit máma a ta nic platin ani kupovat nebude.On nechtěl ani Modem,kterej bych mu z o2 poslal Zadarmo.Takže tak.

  12. #27
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    1) Mám RAM 512 MB
    2) "Defragováno"
    3) Máma nový modem nechtěla
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: defrag.gif 
Zobrazení: 108 
Velikost: 12.8 KB 
ID: 16271  



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    A jsme v začarovaném kruhu, na toto téma už tu měl kolesa nejeden topic....
    Nj. IMHO to zase bude souviset s tím přehříváním NTB.

  14. #29
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    Citace Původně odesláno od michal.kolesa Zobrazit příspěvek
    1) Mám RAM 512 MB
    2) "Defragováno"
    No a co dal zlepsilo se to= je poznat vykonove pokrok? Co treba napsat vyuziti RAM pri te aktualizaci, u ktere se to seka? Vyuziti procesoru v te chvili- proces, ktery jej nejvice zatezuje? To chces byt PC opravar, kdyz jednoduche veci delas dlouho a slozite?
    PS: chci odpoved na VSECHNY otazky, krome posledni. Na prispevek s jednou a mene odpovedmi nereaguju!

  15. #30
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    Pokracovani z PC opravar: http://www.svethardware.cz/forum/sho...460#post363460 aneb uz jsem malem zemrel smichy.
    Na obrazku (mimochodem jsi je prehodil) je jasne videt nedostacujici RAM (zakrouzkovane cervene- porovnej obe hodnoty, v idealnim pripade by mely byt naopak):

    Takze pokud je system Windows XP nabizeji se moznosti:
    1. NTB je nehorazne zabordeleny, ze potrebuje vice nez 600MB- neukazal jsi mi procesy, ktere si berou nejvice pameti. Chtelo by to bud reinstall (coz se ti nechce), nebo poradnou optimalizaci Startup a spustenych procesu!
    2. Prikoupit dalsi RAM (pokud je tedy jeste volny slot a neni tam 2x 256MB), jinak stejne koupit tu 512MB a vymenit ji za jednu 256MB

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  3. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 12:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 22:09