Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: PC nwm název atd.

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    68

    Měl bych tu docela velkej problém já mam windows vista home basic 32 a je to SCALEO J a muj problém je vtom je pomalý a ram se zmenšila z 512 mb do 326 mb ram a tak mam docela velkej problém a je od fujitsu siemens computers.
    Moc na něj nelezu protože je pomalej a mam PS3 no ale i tak chci vědět co snim a když tak sem dejte program na zvětšení ram.


    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Program na zvětšení RAM?

    Taky by to chtělo napsat ten příspěvek trochu normálně a ne tak zmateně...

    Máš TENTO počítač?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Davat do PC s 512MB RAM Visty, to je teda napad

    Tu RAM, ktera zmizela si vzala pravdepodobne integrovana grafika. Vezmi si manual k zakladni desce (prip. si ho najdi na strankach vyrobce) a najdi si jak se v BIOSu omezuje pamet pro grafiku. Ale cim min pameti grafika bude mit, tim vetsi problemy bude mit s nekterymi hrami. Na hry predpokladam pouzivas PS3 - pokud na PC nehrajes, tak se neboj nastavit grafice tu nejmensi moznou hodnotu (ne nulovou).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    68

    Sommer no tento počítač nemám má jinou grafickou kartu procesor a základní desku která se nedá identifikovat a grafická karta má 64 až 124 mb a manual nemam jen poradit potřebuju
    A takle sem pc koupil a 3 zasebou spadlo jednou se restartoval furt a pak ot of range a pak zas jen černá obrazovka vše jen resetování grafické karty
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Vezmi si manual k zakladni desce (prip. si ho najdi na strankach vyrobce) a najdi si jak se v BIOSu omezuje pamet pro grafiku.
    Kdyz uz jsi napsal, ze tam je jinej procesor, tak rovnou napis jakej.

    O padech pocitace jsi puvodne vubec nenapsal! A nejak nechapu tu vetu "A takle sem pc koupil a 3 zasebou spadlo jednou se restartoval furt a pak ot of range a pak zas jen černá obrazovka vše jen resetování grafické karty" Hlavne ten zaver o resetovani GK.

    Napis to prosim nejak normalne a neplacej z toho jednu vetu bez jakyhokoliv rozdeleni a s chybejicima slovama.

    V tvem pripade by mozna bylo lepsi to dat nekam do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    68

    Promin dlouho sem tu nebyl ale 3 krát spadl systém joo chápeš ne??? Jeden důvod byl že alcohol 120% nemá rád takže restartování furt (výměna systému za ten stejný) pak sem měl černou obrazovku z aktulizace GK a pak se jednoho dne po naistalování hry a po restartování bylo tam OUT OF RANGE vše sem vyřešil sám jen Resetováním GK.
    Základní desku asi nezjistim jen tak Systém nechce říct ani ten Everest co mi tu někdo radil zkoušel sem i jiné programi ale ono ne ale vym že ta základní deska žlutá a černá kousky pak má blízko hodně blízko hliník ty žebra pak procesor ten má u sebe obrovskej větrák a vedle větráku jsou sloty 5 až možno 7 DDR1 a manuál ten já nedostal
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od KLDAS Zobrazit příspěvek
    Promin dlouho sem tu nebyl ale 3 krát spadl systém joo chápeš ne??? Jeden důvod byl že alcohol 120% nemá rád takže restartování furt (výměna systému za ten stejný) pak sem měl černou obrazovku z aktulizace GK a pak se jednoho dne po naistalování hry a po restartování bylo tam OUT OF RANGE vše sem vyřešil sám jen Resetováním GK.
    Základní desku asi nezjistim jen tak Systém nechce říct ani ten Everest co mi tu někdo radil zkoušel sem i jiné programi ale ono ne ale vym že ta základní deska žlutá a černá kousky pak má blízko hodně blízko hliník ty žebra pak procesor ten má u sebe obrovskej větrák a vedle větráku jsou sloty 5 až možno 7 DDR1 a manuál ten já nedostal
    5, nebo 7 slotu na pameti? Pokudvim, tak slotu je vetsinou sudej pocet, nikdy jsem nevidel lichej (mozna ted nejaky desky s 3-channel radicem pameti od intelu).

    Ptam se znova - Jak resetujes GK?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,149

    Citace Původně odesláno od KLDAS Zobrazit příspěvek
    Promin dlouho sem tu nebyl ale 3 krát spadl systém joo chápeš ne??? Jeden důvod byl že alcohol 120% nemá rád takže restartování furt (výměna systému za ten stejný) pak sem měl černou obrazovku z aktulizace GK a pak se jednoho dne po naistalování hry a po restartování bylo tam OUT OF RANGE vše sem vyřešil sám jen Resetováním GK.
    Základní desku asi nezjistim jen tak Systém nechce říct ani ten Everest co mi tu někdo radil zkoušel sem i jiné programi ale ono ne ale vym že ta základní deska žlutá a černá kousky pak má blízko hodně blízko hliník ty žebra pak procesor ten má u sebe obrovskej větrák a vedle větráku jsou sloty 5 až možno 7 DDR1 a manuál ten já nedostal
    Vezmi si baterku a podivej se na MB- urcite tam jsou nejake vetsi pismenka a cisla. Tak na nam je tu opis. S trochou stesti se trefis do nazvu zakladni desky.
    PS: Take by me zajimalo to "resetovani GK"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    KLDAS, ty jsi beznadějný případ, nejlepší řešení by bylo počítač zanést k někomu, kdo o tom něco ví, protože i když ti budem radit cokoli, ty si furt meleš ty svoje nesmysly. Navíc tvé vyjadřovací schopnosti jsou takové, že se v tom ani prase nevyzná. Ohledně problému s RAM:

    1) 512 MB RAM je pro win Vista zoufale málo, s tím nic neuděláš, bude to pomalý i kdyby jsi se na hlavu postavil.

    2) Jak už psal DrZelenka, část paměti si vezme grafická karta, proto je jí k dispozici ještě míň než těch 512 MB.

    3) Nic takového jako program na zvětšení paměti neexistuje, stejně jako pilulky na chytrost.

    4) Prosím, nepiš nic do jiných vláken, většinou jsi úplně mimo mísu, ještě se nakonec stane že někdo vezme tvou radu vážně a to bychom neradi. Děkuji.

    P.S. Máš-li problém s pochopením výše napsaného, čti jen tučně zvýrazněné části. Zbytek nech na později.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Název MB od HP- hledám manuál
    Od zvejra v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-05-2012, 16:07
  2. Windows 7: W7 - příliš dlouhý název souboru
    Od CocacolaCompany v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-02-2011, 12:41
  3. pri startu pc chci aby to zobrazilo nazev PC
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 02-02-2011, 23:21
  4. Jak zjistím název a typ grafické karty
    Od nemy__ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-05-2009, 19:12
  5. Název události problému:BlueScreen
    Od RahXephon v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-07-2008, 09:31