Widows 7 - problém s ramkami
Ahoj,chtěl jsem zeptat zda neexistuje nějaký opravný balíček pro Windows 7.Mám 6 GB ram,ale systém mi uznává jen 3,25 Gb ram....Nainstalovaná pamět' je 6 Gb ram (použitelná 3,25 Gb),díky za radu
[quote=Hořines;363398]Ahoj,chtěl jsem zeptat zda neexistuje nějaký opravný balíček pro Windows 7.Mám 6 GB ram,ale systém mi uznává jen 3,25 Gb ram....Nainstalovaná pamět' je 6 Gb ram (použitelná 3,25 Gb),díky za radu[/quote]
Opravný balíček existuje, jmenuje se Windows7 64bit. Vy máte Windows7 32bit, které neumějí pracovat s více paměti.
Opravný balíček existuje, jmenuje se Windows7 64bit. Vy máte Windows7 32bit, které neumějí pracovat s více paměti.
Měl bych řeršení a i pár rad tak teda přeinstalovat a druhá verze je prodat ram co je přebytečná a třetí řešení vyměnit teda základní desku a procesor procesor máš jaký a základní desku více poradim ale to bys musel říct co máš no :(
Co to je za žblept tohle to? Kdo to má po Tobě číst. A naco mu bude výměna desky a procesoru, když jediný problém je v tom, že na adresování takového množství paměti potřebuje prostě x64 win a né x86.
[quote=KLDAS;363429]Měl bych řeršení a i pár rad tak teda přeinstalovat a druhá verze je prodat ram co je přebytečná a třetí řešení vyměnit teda základní desku a procesor procesor máš jaký a základní desku více poradim ale to bys musel říct co máš no :([/quote]
Slyšel jsi někdy o adresaci RAM :idea
Slyšel jsi někdy o adresaci RAM :idea