Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

odchazi zvukovka/win 7 modra smrt/komp je nestabilni

xxxstalkerx (139)|29.3.2010 23:48
cau, asi se mi sype zvukovka, ty modry smrti jsou dost casty, nainstaloval jsem win 7 v 7600 (RTM), asi mesic a od te doby 12x modra smrt, 2x hned par hodin po isntalaci, predtim jsem mel v 7264 a vse fachalo dobre, instal probehl na cisty zformatovany ssd disk, puvodni system jsem smazal, dneska se mi lagla hra kdyz jsem pres aimp poslouchal motorhead ve flacu (celkem se mi to stalo asi 4x), hral jsem asi hodku nebo dve, hudba se zasekla a cela hra se zacala nehorazne trhat, tak jsem ji schodil, pres ctrl alt delete killnul aimp a stejne byl zvuk laglej a celej komp se sekal, tak jsem ho natvrdo resetoval, tedka mi jde zvuk potichu, mam tu nastaveny vzdycky 25% hlasitost, protoze repraky maji vlastni zesilovace a tak pevnou hlasitost mam nastavenou na nich a steluju jen v kompu, normalne pri 25% zvuk hraje nahlas, slysim to az nachodbu, tedka aby byla srovnatelna uroven musim hodit 100% zvuku v kompu, na repraky pritom nesaham, fakt nevim co s tim je, jinak komp mi padnul i pri nenarocny aplikaci jako je firefox, jen jsem byl na netu asi 2 hodky a jednou to padlo, aktualizace jsem si stahnul hned prvni den co jsem mel ty 2 modry smrti, ale nepomohlo to a po 3 hodkach prisla dalsi modra
Richmond (8084)|30.3.2010 05:52
V prvni rade upresni jestli mas 32 nebo 64-bit OS. Oficialni ovladace jsou tady http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=R3E8hhLCEgwyAOt9 (v7.12.8.1777 2010/01/08)
xxxstalkerx (139)|30.3.2010 16:40
mam verzi 32, ovladace jsem stahl (ty co jsem mel nebyly tak stare), uvidime, dale jsem stahl aktualizace systemu, diky moc za info o te RTM verzi, taky jsem zil v domneni, ze 7600 je finalni verze - jinak komp mi padal do modre smrti i bez pustene muziky, je to od doby, co mam ten novy OS