Spatne zobrazeni ve hre
Zdravim
Muj problem spociva v tom, ze kdyz pustim hru Tom Clancys H.A.W.X. tak pri intru je jeste vse ok, ale pak pri loadingu se objevi cerny rozsirujici se paprsek a v menu pak se objevi sedo modry "zakal" pres pul obrazovky a neni nic videt. Na ostatnich hrach neni problem. Catalyst jsem mel 9.8 a zkousel jsem i 9.10 ale bez vysledku.
Sestava:
HDD SG 750GB
CPU E8200
GPU ATI Radeon HD4870 1GB
PSU 500W
RAM 4x1GB
MB Asus P5Q-E iP45
Win XP 32bit SP2
Catalyst Version 9.10
Monitor Samsung SyncMaster 2243BW
Budu vdecny za kazdou radu. Diky
Muj problem spociva v tom, ze kdyz pustim hru Tom Clancys H.A.W.X. tak pri intru je jeste vse ok, ale pak pri loadingu se objevi cerny rozsirujici se paprsek a v menu pak se objevi sedo modry "zakal" pres pul obrazovky a neni nic videt. Na ostatnich hrach neni problem. Catalyst jsem mel 9.8 a zkousel jsem i 9.10 ale bez vysledku.
Sestava:
HDD SG 750GB
CPU E8200
GPU ATI Radeon HD4870 1GB
PSU 500W
RAM 4x1GB
MB Asus P5Q-E iP45
Win XP 32bit SP2
Catalyst Version 9.10
Monitor Samsung SyncMaster 2243BW
Budu vdecny za kazdou radu. Diky
Poslední verzi ovladačů jsi zkoušel? Máš instalované všechny patche na hru, jsou-li jaké? Crack máš kvalitní, nebo je to snad originálka?
Co máš za verzi directx? Pokud máš win7 tak tam je 11ka normálně. Potřebujes nainstalovat normální z instalačka nejlépe. Pokud je to jenom proužek tak stačí zřejmě reinstall.
Cataclyst zrovna moc nehraje roli!
Cataclyst zrovna moc nehraje roli!
[quote=johny__g;363773]Poslední verzi ovladačů jsi zkoušel? Máš instalované všechny patche na hru, jsou-li jaké? Crack máš kvalitní, nebo je to snad originálka?[/quote]
Zkousel jsem ted ty z webu AMD. Patch tam je ten posledni 1.02.
Crack - na jinem PC hra funguje bez problemu i s mym monitorem vcetne meho DVI kabelu.
Tak uz nevim co dal.
Zkousel jsem ted ty z webu AMD. Patch tam je ten posledni 1.02.
Crack - na jinem PC hra funguje bez problemu i s mym monitorem vcetne meho DVI kabelu.
Tak uz nevim co dal.
Pokus se v Catalystech vypnout veci, ktere nepotrebuejs (jestli jich mas nahodou zapli) a halvne A.I. vypni podle obrazku:

Pec@: Viděl bych to na vadnou kartu, respektive VideoRAM. Další možností je přílišné přetaktování, či přehřívání pamětí.