DX10 A 11 Ve hrách
Ahoj
Mám WIN 7 a vnich je DX11 ale moje grafika podporuje jen DX10 , proto se chci zeptat pokud spustim hru ktera podporuje DX10 nebo 11 pojede mi v režimu DX10?
Doufam že jsem to napsal srozumitelne,pokud moc ne tak se omlouvam.
Děkuji všem za odpovedi.
Mám WIN 7 a vnich je DX11 ale moje grafika podporuje jen DX10 , proto se chci zeptat pokud spustim hru ktera podporuje DX10 nebo 11 pojede mi v režimu DX10?
Doufam že jsem to napsal srozumitelne,pokud moc ne tak se omlouvam.
Děkuji všem za odpovedi.
Pokud máš kartu podporující DX10, můžet hrát pouze DX10 hry (+ samozřejmě starší). To, že Windows 7 podporuje DX11 na to nemá vliv.
Jinak všechny DX11 hry podporují také zároveň DX10/9, takže můžeš hrát i ty, jen budeš ochuzen o to, co 11 umí.
Jinak všechny DX11 hry podporují také zároveň DX10/9, takže můžeš hrát i ty, jen budeš ochuzen o to, co 11 umí.
Řekl bych, že to záleží na konkrétní hře, ale většinou to tak bývá. S použitím vyšší verze dX se někdy nastaví i vyšší detaily, efekty atd. Nicméně nechápu proč se ptáš, prostě hru spusť, nastav jak uznáš za vhodné a uvidíš sám. Takové dotazy - mám kartu (nenapíšeš jakou) a jak mě pojede hra (nenapíšeš jaká).... :stupid jaký to má smysl?