Problém PC-TV
Zdravím, mám problém se zobrazováním filmů z PC na TV. Už několik dní s tím zápasím:runaway. Měl jsem Xp a teď jsem si nainstaloval W7 Home 64 bit, grafika ati 3600Hd. Vše proběhlo v pořádku, ale teď nemůžu za boha nastavit, abych mohl-v XP to šlo v pohodě-pouštět si filmy na tv - lcd samsung-grafika v režimu divadlo. Nastavené to mám v ati ovládačích ale nejde a nejde.... ve W 7 mám nastaveno zobrazování 1 lcd..2 monitor. Na tv se objevuje jen obrázek plochy bez ikon. Když chci teda se koukat, musím ve w7 nastavit klonování....monitor změní rozlišení a pak můžu koukat na film...ale už zas nemůžu nic dělat na pc...v XP šlo zapnout film, dát ho na lištu a koukat na lcd......pak zase všechno jít a přepnout na 1...2 monitor. Už teda nevím, máte někdo nějakej návrh nebo máte zkušenosti?? Prosím poraďte:hmm
Vzit klasicky okno s filmem a presunout ho na dany monitor (vlevo/vpravo) nejde? Nejak jsem nepochopil ten rezim divadlo. Ja bych to resil klasickym rozsirenim plochy na 2 monitory.
[quote=DrZelenka;365915]Nejak jsem nepochopil ten rezim divadlo. [/quote]
Rezim divadlo dela to, ze obraz videa pusteneho na primarnim zobrazovadle v libovolne velikosti (tedy klidne i na liste) zobrazi na sekundarnim zobrazovadle na cele obrazovce. Funkce je k dispozici u ATi i nV.
Jinak jak pises - rozsireni plochy a poslat okno prehravace na prislusnou obrazovku by to melo poresit.
Pavle, maly dotaz - ovladace od ATi nebo 'vestavene' z W7?
Rezim divadlo dela to, ze obraz videa pusteneho na primarnim zobrazovadle v libovolne velikosti (tedy klidne i na liste) zobrazi na sekundarnim zobrazovadle na cele obrazovce. Funkce je k dispozici u ATi i nV.
Jinak jak pises - rozsireni plochy a poslat okno prehravace na prislusnou obrazovku by to melo poresit.
Pavle, maly dotaz - ovladace od ATi nebo 'vestavene' z W7?
Mám ovladače od ATI, ale připadá mě, že nějak nereagují nebo mám špatně nějak nastavené? Je zajímavé, že v nastavení W7 mám jako první TV a druhé jako monitor a ATI to mám zase obráceně :cry
[quote=zsdx;366013]Jinak jak pises - rozsireni plochy a poslat okno prehravace na prislusnou obrazovku by to melo poresit.[/quote]
Zkousel jsi to? Prip. jak to dopadlo.
Zkousel jsi to? Prip. jak to dopadlo.
pres co to mas propojene? ja mam 5750 propojenou s TV HDMI (15m) a bez problemu to funguje, samo si to TV detekuje, a automaticky se klonuje obraz. Jedine kdyz chci i zvuk tak v pc nastavuju primarni zvuk. zarizeni HDMI. Jinak sem s tim nemusel delat nic. Takze bych zkusil jine ovladace, nejnovejsi... zapojujes TV za chodu PC nebo pri vyplem?
Ed: htpc je taky pres HDMI z ATI 4350 a taktez W7 si samy vse poresily... :) takze bych rekl dodrbkane ovladace... stahnout nove, stare odinstalovat a nahodit nove...
Ed: htpc je taky pres HDMI z ATI 4350 a taktez W7 si samy vse poresily... :) takze bych rekl dodrbkane ovladace... stahnout nove, stare odinstalovat a nahodit nove...