Amd athlon 64 3200+
Mam tu problém s procesorem AMD ATHLON 64 3200+ jeminž má mít 2.2 ghz a má 2.0 ghz můžetemi vysvětlil co to jako má bejt? Já si zaplatil pc s tímto procesor (už bez záruky) a ze začátku to bylo 2.2 a tet 2.0 po aktulizaci systému windows vista home basic 32 bit
Díky za radu.
Díky za radu.
Já v BIOSU ani nebyl až do tet ten problém udělal se po aktulizacy a v biosu to ani nejde resetovat já to pc prohodim oknem ani counter strike 1.6 nejde :(
[quote=KLDAS;366846]Já v BIOSU ani nebyl až do tet ten problém udělal se po aktulizacy a v biosu to ani nejde resetovat já to pc prohodim oknem ani counter strike 1.6 nejde :([/quote]
A proc bys kvuli resetu BIOSu do nej lezl? Btw snizeni frekvence o 200Mhz ti nezpusobi nefunkcnost CS. O tom vim, ze beha i na o dost pomalejsich strojich.
A proc bys kvuli resetu BIOSu do nej lezl? Btw snizeni frekvence o 200Mhz ti nezpusobi nefunkcnost CS. O tom vim, ze beha i na o dost pomalejsich strojich.
Napiš jakou máš přesně desku.
Oni totiž existujou 2 různé athlony A64 3200+. Do socketu 939 má frekvenci 2000Mhz, do socketu 754 má frekvenci 2200Mhz.
Oni totiž existujou 2 různé athlony A64 3200+. Do socketu 939 má frekvenci 2000Mhz, do socketu 754 má frekvenci 2200Mhz.
Ono to vypisuje základní deska:Neznáma (nwm proč to neukazuje) A a celý procesor je AMD Athlon (tm) 64 processor 3200+ ono ten muj křáp už mě štve a muj kámoš si koupil windous 7 a cs rozjel to mě podrž po té co sem uktulizoval já vistu nejde :(
[quote=KLDAS;366896]Ono to vypisuje základní deska:Neznáma (nwm proč to neukazuje) A a celý procesor je AMD Athlon (tm) 64 processor 3200+ ono ten muj křáp už mě štve a muj kámoš si koupil windous 7 a cs rozjel to mě podrž po té co sem uktulizoval já vistu nejde :([/quote]
a "uktulizoval" si aj ovládače základnej dosky, grafickej karty?
Napíš, čo máš vlastne za zostavu. ale hlavne aby to bolo zrozumiteľné :cool:
a "uktulizoval" si aj ovládače základnej dosky, grafickej karty?
Napíš, čo máš vlastne za zostavu. ale hlavne aby to bolo zrozumiteľné :cool: